Gabi Garcia en King Reina bevestigd voor RIZIN eindejaar evenement! Nieuws
Nieuws

Gabi Garcia en King Reina bevestigd voor RIZIN eindejaar evenement!

Gabi Garcia en King Reina bevestigd voor RIZIN eindejaar evenement!

Gabi Garcia en King Reina bevestigd voor RIZIN eindejaar evenement! Wat plaatsvindt op 29 en 31 december, hun tegenstanders nog niet aangekondigd!

Gabi Garcia en King Reina zullen allebei deelnemen aan MMA-partijen tijdens het eindejaarsevenement van de RIZIN Fighting Federation, dat plaatsvindt op 29 en 31 december. De exacte datum en tegenstanders zijn nog niet bekendgemaakt.

Gabi Garcia en King Reina bevestigd voor RIZIN eindejaar evenement!

Garcia en Reina zullen beiden deelnemen aan MMA-actie tijdens het eindejaarsevenement RIZIN FF 2017

Garcia (4-0, 1 NC) is de op nummer één gerangschikte vrouwelijke zwaargewicht vechter in de wereld. De Braziliaan zal op zoek zijn naar rebound van twee partijen die als onbeslist werden beoordeeld tegen Oxana Gagloeva, evenals Megumi Yabushita in een shootboxing wedstrijd. Ze bezit opmerkelijke knockout overwinningen op Lei'D Tapa en Destanie Yarbrough.

Reina is de bestverkopende vrouwelijke weltergewicht vechter in de wereld.

Sinds haar professionele debuut in november 2016 is de 21-jarige zeer actief gebleven en heeft ze opmerkelijke overwinningen behaald op onder andere Shayna Baszler, Kristin Handel, Crystal Stokes en de veel grotere zwaargewicht tegenstanders als Lei'D Tapa en Jazzy Gabert.

Het evenement bevat ook de halve finale en de laatste matchmaking in het superatomige grandprix-toernooi.

Waaronder Rena Kubota tegen Irene Cabello en Maria Oliveira tegen Kanna Asakura. RIZIN Fighting World Grand Prix 2017: Final Round, vindt plaats op 29 en 31 december vanuit de Saitama Super Arena in Saitama, Japan. Het evenement wordt wereldwijd uitgezonden, live op pay-per-view.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws