'Gaaf!' McGregor compleet uit zijn PLAAT (video)
Home / Nieuws / ‘Gaaf!’ McGregor compleet uit zijn PLAAT (video)

‘Gaaf!’ McGregor compleet uit zijn PLAAT (video)

Conor McGregor is niet alleen een beruchte vechter maar ook nog eens een van de rijkste. De Ier geniet van het leven en is op vakantie met zijn gezin in Italie. Daar verraste een fan de UFC-ster met iets bijzonders.

MMA-vechten is in Italië razend populair, ook het kickboksen kan men wel waarderen maar de sport der Gladiatoren zoals de Italianen het MMA noemen ligt meer aan het hart. De vergelijking met de tijden van de oude Romeinen lijkt dan ook de link.

Italië is de bom

Vechters als McGregor worden op handen gedragen door de fans, maar ook Marvin Vettori een UFC’er uit het land van de laars is zeer geliefd. Tijdens een uitstapje afgelopen week werd McGregor geconfronteerd met een die hard fan die een tattoo draagt van de Ier.

,,Roma, Roma”, scandeerde McGregor bij het zien van zijn gelijkenis op het lichaamsdeel van de jonge fan. Wat gaaf man, Italië is de bom.” Van McGregor wordt gezegd dat deze terugkeert naar de UFC in 2022. De Ier is herstellende van een heftige been blessure opgelopen tegen Dustin Poirier afgelopen zomer.

Bekijk ook

Vechtdwerg Hasbulla bedreigt vrouw! 17 miljoen foetsie

De bijna 1 meter kleine influencer bedreigde een vrouw

Net zo goed vechten als Nieky Holzken! ‘Zo doe je dat’ (video)

Nieky Holzken is een van de beste kickboksers ter wereld

Bekende UFC-vechter opgepakt vlak voor wedstrijd

UFC is op de hoogte van de recente situatie

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page