Fury vs Joshua gepland in voorjaar 2021 – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Fury vs Joshua gepland in voorjaar 2021

Fury vs Joshua gepland in voorjaar 2021

Fury vs Joshua gepland in voorjaar 2021

Het langverwachte boksgevecht tussen Tyson Fury vs Anthony Joshua staat in de planning voor april of mei 2021. Zo zegt promotor Bob Arum.

Maandag werd bekend dat Tyson Fury een derde gevecht met Deontay Wilder niet ziet zitten. Fury bevestigde dat hij Wilder niet tegemoet zal treden wat de weg open maakt voor een gevecht tegen Anthony Joshua. Wel wordt verwacht dat Fury 5 december in Engeland zal vechten tegen een niet nader genoemde tegenstander.

Met rivaliserende kampioenen Tyson Fury en Anthony Joshua die eindelijk beslissen wie de beste zwaargewicht ter wereld is, zal een hoop geld te verdienen zijn. Wel zal Joshua langs Kubrat Pulev moeten waartegen hij binnenkort tegen zal vechten.

Alles bepalend

“Fury heeft krachtig getraind tijdens deze hele pandemie. De laatste keer dat hij vocht was in februari. Dus hij moet zeker in december in het VK vechten tegen een tegenstander die wordt geselecteerd. We zullen ons voorbereiden op april of mei voor de geweldige confrontatie die iedereen wil zien. Namelijk Fury tegen Joshua, ”vertelde Fury’s co-promotor Arum aan Talksport.

“Het enige dat dat gevecht zal stoppen, is als Tyson Fury de tegenstander die hij in december selecteert niet verslaat en Joshua Pulev niet verslaat. Maar als ze allebei winnen, is dat het gevecht dat we volgend jaar in april of mei voortzetten,”aldus Arum.

Bekijk ook

Vechtbaas: Alvarez (37) vs. De la Hoya (48) ‘reële mogelijkheid’

Eddie Alvarez vs. Oscar de la Hoya is “een reële mogelijkheid”, bevestigt ONE Championship baas ...

Jonge Marokkaanse boksers spoorloos verdwenen in Polen

Het is eerder voorgekomen dat Marokkaanse atleten een reis naar Polen gebruikte om in Europa een verblijf te zoeken.

Sportscholen nog steeds niet open na versoepelen maatregelen

De sport blijft voorlopig het haasje, wanneer hier verlichting komt is niet duidelijk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page