Fury rivaal Whyte slaat kooivechter in 13 seconden 'KO' (video)
Home / Nieuws / Fury rivaal Whyte slaat kooivechter in 13 seconden ‘KO’ (video)

Fury rivaal Whyte slaat kooivechter in 13 seconden ‘KO’ (video)

Fury rivaal Whyte slaat kooivechter in 13 seconden 'KO' (video)

Dillian Whyte versloeg zijn tegenstander met een klap in slechts 13 seconden knock-out in zijn enige mixed martial arts-gevecht.

Vooruitlopend op zijn langverwachte gevecht met Fury vanavond voor het WBC-zwaargewicht kampioenschap, kijken we terug naar Whyte’s enige gevecht in MMA. Whyte begon ooit als een professionele kickbokser en werd tweevoudig Brits zwaargewicht kampioen, waaronder de BIKMA Britse superzwaargewicht titel en de Europese K1-titel.

UFC

Voordat hij overstapte naar MMA, stond hij vijf jaar op rij op nummer één in zijn gewichtsklasse (95 kg+) en leed hij slechts één verlies van zijn 21 wedstrijden in de ring. Op 19-jarige leeftijd stond Whyte op de undercard voor James McSweeney vs Neil Grove toen hij het opnam tegen Mark Stroud in zijn enige MMA-wedstrijd.

Met een indrukwekkend debuut in MMA keerde Whyte nooit meer terug voor een ander gevecht toen hij overstapte naar boksen. In 2020 beweerde hij dat hij alle topzwaargewichten in de UFC kon uitschakelen. Hij had zelfs een verrassende persconferentie georganiseerd met UFC-kampioen Francis Ngannou in de hoop een mega-crossover-gevecht op te zetten. Maar er is nooit wat van gekomen.

Bekijk ook

Heftig! Woeste fans slaan MMA-vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Srikant Sekhar, die naar verluidt werd aangevallen door de Afghaanse vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans afgelopen vrijdag is zwaar gewond geraakt.

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw's comeback op 6 juli? 'Zo doe je dat'

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw’s comeback op 6 juli? ‘Zo doe je dat’

Buakaw Banchamek maakt een comeback.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page