'Fucking onzin' UFC-vechtbaas ontploft bijna over complottheorie Nieuws
Nieuws

'Fucking onzin' UFC-vechtbaas ontploft bijna over complottheorie

'Fucking onzin' UFC-vechtbaas ontploft bijna over complottheorie

Dana White ontplofte bijna, dit was zichtbaar tijdens de DWCS-persconferentie van gisteren. Nadat UFC-president Dana White raasde over een UFC 279-complottheorie en deze 'Fucking onzin' noemt.

UFC-baas White schreef de theorie, die de UFC ervan beschuldigde het UFC 279 evenement van afgelopen zaterdag bewust last minute te hebben gemanipuleerd, toe aan voormalig UFC-kampioen weltergewicht Pat Miletich.

,,Ik hoorde dit ding vandaag, en ik weet niet hoe waar het is. Pat Miletich zei dat we Khamzat [Chimaev] vertelden om niet te dik te worden omdat we geen tickets verkochten", zegt White. ,,De fucking show was uitverkocht op de dag van de weging."

Toen hij door een verslaggever werd geïnformeerd dat de theorie overeenkwam met die van de voormalige UFC-zwaargewicht en podcaster Brendan Schaub, verontschuldigde White zich. ,,Dan bied ik mijn excuses aan Pat Miletich aan. Dat klinkt logisch."

Klopt niet

Schaub gaf aan dat het plan in gang werd gezet tijdens de UFC 279 persconferentie, die werd geannuleerd na een vechtpartij tussen Chimaev, Holland en Diaz. Schaub citeerde zijn ervaring bij UFC-evenementen en zei dat toen hij op UFC-persconferenties was, de meeste vechters hun telefoons klaar hadden.

En zeer goed in staat waren om elk mogelijk incident te filmen. Hij gaf echter aan dat er iets niet klopte, toen er niet meteen beelden lekten. Toen de beelden uiteindelijk werden vrijgegeven, op de dag van het evenement, zei hij dat het bij lange na niet voldeed aan de "chaos" beschreven door White.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws