'Fucking onzin' UFC-vechtbaas ontploft bijna over complottheorie
Home / Nieuws / ‘Fucking onzin’ UFC-vechtbaas ontploft bijna over complottheorie

‘Fucking onzin’ UFC-vechtbaas ontploft bijna over complottheorie

Dana White ontplofte bijna, dit was zichtbaar tijdens de DWCS-persconferentie van gisteren. Nadat UFC-president Dana White raasde over een UFC 279-complottheorie en deze ‘Fucking onzin’ noemt.

UFC-baas White schreef de theorie, die de UFC ervan beschuldigde het UFC 279 evenement van afgelopen zaterdag bewust last minute te hebben gemanipuleerd, toe aan voormalig UFC-kampioen weltergewicht Pat Miletich.

,,Ik hoorde dit ding vandaag, en ik weet niet hoe waar het is. Pat Miletich zei dat we Khamzat [Chimaev] vertelden om niet te dik te worden omdat we geen tickets verkochten”, zegt White. ,,De fucking show was uitverkocht op de dag van de weging.”

Toen hij door een verslaggever werd geïnformeerd dat de theorie overeenkwam met die van de voormalige UFC-zwaargewicht en podcaster Brendan Schaub, verontschuldigde White zich. ,,Dan bied ik mijn excuses aan Pat Miletich aan. Dat klinkt logisch.”

Klopt niet

Schaub gaf aan dat het plan in gang werd gezet tijdens de UFC 279 persconferentie, die werd geannuleerd na een vechtpartij tussen Chimaev, Holland en Diaz. Schaub citeerde zijn ervaring bij UFC-evenementen en zei dat toen hij op UFC-persconferenties was, de meeste vechters hun telefoons klaar hadden.

En zeer goed in staat waren om elk mogelijk incident te filmen. Hij gaf echter aan dat er iets niet klopte, toen er niet meteen beelden lekten. Toen de beelden uiteindelijk werden vrijgegeven, op de dag van het evenement, zei hij dat het bij lange na niet voldeed aan de “chaos” beschreven door White.

Bekijk ook

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut (video)

Deze zette een lowkick in maar werd vrijwel afgestraft door Prikaza.

Glory neemt maatregelen! 'Gedragsregels voor fans en vechters'

Glory Collision 4 maatregelen! ‘Gedragsregels voor fans en vechters’

Voor Glory Collision 4 welke deze zaterdag plaatsvindt in het Gelredome Arnhem

Badr lijnrecht tegenover Overeem: 'Ik domineerde elk gevecht, pas maar op'

Badr lijnrecht tegenover Overeem: ‘Ik domineerde elk gevecht, pas maar op’ (video)

Op de vraag hoe het er zaterdag aan toe zal gaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page