Fuck wie? Jake Paul compleet uit zijn plaat bij bokswedstrijd (video) Nieuws
Nieuws

Fuck wie? Jake Paul compleet uit zijn plaat bij bokswedstrijd (video)

Fuck wie? Jake Paul compleet uit zijn plaat bij bokswedstrijd (video)

Jake Paul pieste zowat in zijn broek terwijl hij zijn broer Logan aanmoedigde in zijn bokswedstrijd tegen legende Floyd Mayweather afgelopen nacht. Jake die aan de ring zat schreeuwde het uit van spanning, maar wat hij nou precies riep?

De gebroeders Paul worden niet bepaald voor vol aangezien door de echte vechtsport fans, al zal dit de twee grootverdieners weinig kunnen schelen. Miljoenen slepen beide YouTube sterren binnen met het vechten tegen bekende vechters. Een circus wat toch veel mensen aantrekt, maar vervloekt wordt door de diehard fans.

Fuck jullie allemaal

Tijdens de wedstrijd scandeerde Jake zoiets van ,,30 seconden, verdomde 30 seconden van je leven", aldus Paul die zijn broer aanmoedigde de laatste seconden uit te vechten. Dit werd gevolgd door een onbegrijpelijk gebrabbel waar uit op te maken was dat iedereen gefucked moet worden inclusief Floyd Mayweather.

Wellicht had opgesloten Jakie iets teveel adrenaline en kwam hij daardoor niet uit zijn woorden. Of zal er een andere reden voor zijn? Wie weet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws