'Fuck it!' Petr Yan niet blij na controversiële nederlaag bij UFC 280 Nieuws
Nieuws

'Fuck it!' Petr Yan niet blij na controversiële nederlaag bij UFC 280

'Fuck it!' Petr Yan niet blij na controversiële nederlaag bij UFC 280

Petr Yan is boos op de jury na zijn zware split decision verlies tegen Sean O'Malley tijdens UFC 280 afgelopen weekend. Beide mannen ontvingen $ 50.000 Fight of the Night-bonussen voor hun optredens, maar Yan voelt zich bedrogen en schrijft 'fuck the judges' in een alleszeggende tweet na het gevecht.

Yan is niet de enige die zich bedrogen voelde, aangezien verschillende van zijn medestrijders hun ontevredenheid over de uitkomst op sociale media uitten. Waarbij voormalig lichtzwaargewicht titeluitdager Dominick Reyes, O'Malley beschuldigde van 'UFC-privilege'.

Ondanks de beschuldigingen van diefstal, versloeg O'Malley Yan in significante aanvallen met 84 tot 58 in het algemeen en 40 tot 15 in de derde ronde. Waarbij Yan het voordeel had op de grond en bij takedowns.

Het was een flinterdun gevecht, waarbij beide mannen alles op het spel zetten. En O'Malley de gelegenheid aangreep en de rest van de wereld bewees dat hij in staat is om op kampioenschap niveau te vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws