De Franse kickboks kampioen Cédric Doumbe maakt overstap naar MMA Nieuws
Nieuws

De Franse kickboks kampioen Cédric Doumbe maakt overstap naar MMA

De Franse kickboks kampioen Cédric Doumbe maakt overstap naar MMA

Cédric Doumbe, de Franse kickboks kampioen, start met MMA de UFC is zijn doel voor 2018.

Op 25-jarige leeftijd start Cédric Doumbe met MMA. Glory weltergewicht kampioen tussen 2016 en 2017, "The Best" wil de tweede passeren. De Franse vechter heeft zich daarmee verbonden met de MMA Factory met één doel: deelnemen in de UFC in 2018. Doumbe heeft nog een paar gevechten in Glory voordat hij de MMA volledig aanpakt.

De Franse kickboks kampioen Cédric Doumbe maakt overstap naar MMA

UFC-kampioen Tyron Woodley getagged in Instagram post

Wat opviel was dat tijdens het posten van zijn nieuws hij de UFC-kampioen Tyron Woodley heeft getagged... wellicht dat dit een boodschap is of uitdaging aan zijn adres is? Bovendien had Doumced tijdens een interview in oktober over zijn wensen voor de overstap naar MMA al eerder kenbaar gemaakt.

Natuurlijk denk ik er elke dag na over MMA.

Ik heb een stijl die er dichtbij staat. Ik werd vaak vergeleken met McGregor en McGregor werd vaak vergeleken met mij. Ik hou van MMA, ik hou van Braziliaanse jiu-jitsu. Een overgang is mogelijk. Voor nu probeer ik de vlagdrager van het Franse kickboksen ter wereld te zijn. Ik wil deze discipline opdrijven. Ik wil Conor McGregor of Glory zijn. Als het goed gaat, ga ik verder binnen Glory anders maak ik de overgang naar de MMA. Er is tenslotte meer geld en meer media te behalen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws