Frank Mir tekent contract met Bellator MMA Nieuws
Nieuws

Frank Mir tekent contract met Bellator MMA

Frank Mir tekent contract met Bellator MMA

Frank Mir tekent contract met Bellator MMA en zegt dat hij beter betaald wordt dan in de UFC!

Voormalig Ultimate Fighting Championship zwaargewicht Frank Mir heeft een multi-fight contract met Bellator MMA getekend.

Mir kondigde de deal op dinsdag op de "Phone Booth Fighting" podcast, en Sherdog.com bevestigde vervolgens de ondertekening, via een bron dicht in de buurt van de vechter. Terwijl Mir bij het Bellator MMA-rooster aansluit, zijn de voorwaarden van zijn deal zeer concurrerend in vergelijking met andere organisaties, met de toestemming van Californië.

Frank Mir tekent contract met Bellator MMA

Bijna 16 jaar in de UFC gevochten

"Uit alle organisaties die er naar voren kwamen, kwam het neer op twee die mij zouden laten verlangen om niet in één organisatie te worden ingelijfd. Dat heb ik bijna 16 jaar met de UFC gedaan ... Het kwam vanuit Bellator en [Absolute Championship Berkut], die beide goed lijken te begrijpen van dat feit, tenzij ik hun kampioen was, "zei Mir op de podcast.

"Het kwam neer op het financiele aspect, natuurlijk, wie betaalt het meest, en Bellator, met Viacom, dat ze natuurlijk ondersteunen, word ik meer betaald dan ik ooit met de UFC heb verdiend," vervolgde hij. "Ik ben erg enthousiast om deel te nemen aan het Bellator rooster met Scott Coker. Ze hebben een aantal zeer legitieme zwaargewichten in hun gelederen. Eerst en vooral in mijn gedachten is tegen Fedor [Emelianenko] te vechten. Hopelijk zal dat plaats gaan vinden. Maar het sluit nu niets uit, dat ik nu met ACB kan gaan vechten, met wie ik een contract heb voor commentaarwerk".

UFC Fight Night 85

Mir heeft eindelijk op 19 maart 2016 op UFC Fight Night 85 meegedaan, toen hij een eerste-ronde verlies aan Mark Hunt had geleden. Hij kreeg later een twee jaar schorsing van USADA voor het testen (positief) op dehydrochloormethyltestosteron (DHCMT), een sanctie die retroactief is tot 8 april 2016.

Alles behalve twee van Mir's 29 gevechten hebben plaatsgevonden in het Octagon. Hij bezit een vecht record van 18-11 die merkwaardige winsten bevat zoals tegen Antonio Silva, Antonio Rodrigo Nogueira, Roy Nelson, Mirko Filipovic, Brock Lesnar en Tim Sylvia. De 38-jarige Las Vegas inwoner heeft zes van zijn laatste acht wedstrijden verloren, alhoewel elk van deze nederlagen vanuit de hoogste concurrentie kwam.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws