Ngannou moet weg bij UFC: 'vechten tegen Fury of Joshua' Nieuws
Nieuws

Ngannou moet weg bij UFC: 'vechten tegen Fury of Joshua'

Ngannou moet weg bij UFC: 'vechten tegen Fury of Joshua'

Francis Ngannou is gesteund om de UFC te verlaten door mede UFC-zwaargewicht Curtis Blades. Deze zegt dat de Kameroener moet gaan boksen en Tyson Fury of Anthony Joshua zal verslaan.

Topvechter Ngannou is momenteel de zwaargewicht kampioen van de UFC, maar heeft zijn huidige contract bij de organisatie uitgevochten. Hij is momenteel verwikkeld in verhitte gesprekken met de UFC-baas Dana White over zaken als loon en een boksclausule in een nieuw contract.

Dat zou perfect zijn

Blaydes gelooft dat Ngannou in staat is om de overwinning te behalen tegen de leidende namen in het boksen. ,,Als ik hem was, zou ik gewoon boksen", zegt Blaydes. ,,Ze verdienen veel geld, en hij zou veel geld verdienen tegen Joshua of Fury en zelfs Deontay Wilder. " (Gaat door onder video)

Ngannou is momenteel uitgeschakeld na een blessure aan zijn knie tijdens zijn titelverdediging tegen Cyril Gane, waardoor hij tot later dit jaar aan de kant staat. Het is echter onwaarschijnlijk dat hij verdere gevechten in de UFC zal aangaan totdat zijn contractgeschil is opgelost.

Laten we het doen

,,Als ik hem was, zou ik mijn knie laten genezen en me klaarmaken om te boksen. Op basis van de topboksers in de zwaargewicht divisie die ik heb gezien, denk ik dat hij het goed zal doen."

Fury stelde eerder een gevecht met Ngannou voor met UFC-handschoenen en boksregels die Ngannou beantwoorde met de omgekeerde voorwaarden. Fury zal volgende maand zijn WBC-titel verdedigen tegen Dillian Whyte. De Brit zou bereid zijn om uit zijn geplande pensionering te komen om volgend jaar Ngannou te ontmoeten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws