Francis Ngannou daagt Derrick Lewis uit om zijn woorden kracht bij te zetten Nieuws
Nieuws

Francis Ngannou daagt Derrick Lewis uit om zijn woorden kracht bij te zetten

Francis Ngannou daagt Derrick Lewis uit om zijn woorden kracht bij te zetten

Ik ben hier zet nu je woorden maar kracht bij aldus Ngannou tegen Lewis

Francis Ngannou lijkt klaar te zijn om de kooi in te gaan en hij is op zoek naar een langverwachte wraakpartij met op mede zwaargewicht Derrick Lewis. De wrok tussen Ngannou (11-2 MMA, 6-1 UFC) en Lewis (19-5 MMA, 10-3 UFC) gaat enkele jaren terug. Ze hebben elkaar in de gaten gehouden terwijl ze de zware pikorde van de UFC beklimmen, maar hun paden moeten nog binnen de achthoek kruizen.

Francis Ngannou daagt Derrick Lewis uit om zijn woorden kracht bij te zetten

Iedereen weet dat Derrick Lewis Francis Ngannou belachelijk maakte over zijn verlies tegen Stipe Miocic

Maar het lijkt erop dat Ngannou er klaar voor is om dat te veranderen. "The Predator", die grotendeels van de radar is geweest sinds zijn titel gevecht verlies tegen Stipe Miocic op UFC 220 in januari, stuurde vandaag een bericht gericht tegen Lewis (via Twitter): "Derrick has been talking some of his shit while I was off. Can someone please let him know that I'm here now, so if he really wants me, he should send his manager to deal with."

Omstandigheden goed om eindelijk een matchup met Ngannou tot stand te brengen

Lewis, die Marcin Tybura versloeg door de derde ronde knock-out in zijn meest recente gevecht op UFC Fight Night 126 in februari, daagde Ngannou, Cain Velasquez en Curtis Blaydes uit na de partij. "The Black Beast" zei dat hij de kans wilde genieten om een ​​van hen te bevechten, maar met Blaydes geboekt tegen Alistair Overeem bij UFC 225 en Velasquez's slechte gezondheidstoestand, lijken de omstandigheden goed om eindelijk een matchup met Ngannou tot stand te brengen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws