Francis Ngannou daagt Alistair Overeem uit voor UFC 215! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Francis Ngannou daagt Alistair Overeem uit voor UFC 215!

Francis Ngannou daagt Alistair Overeem uit voor UFC 215!

Francis Ngannou wil tegen Alistair Overeem vechten op UFC 215!

Francis Ngannou kreeg vrijdag te horen dat hij plotseling zonder tegenstander was voor UFC 215, dat nog drie weken weg is.

Ngannou (10-1 MMA, 5-0 UFC) had tegen de voormalige zwaargewicht kampioen Junior Dos Santos (18-5 MMA, 12-4 UFC) op het evenement moeten vechten. Maar vrijdag werd “JDS” uit het gevecht teruggetrokken door een potentiële Amerikaanse Anti-Doping Agency (USADA) overtreding.

Francis Ngannou daagt Alistair Overeem uit voor UFC 215!

Ngannou’s eerste reactie?

Hij tweeted dat hij heel erg boos was. Een vertegenwoordiger van de ex kampioen, zei dat de Braziliaan positief was getest voor Hydrochloorthiazide, een verboden diureticum en waarvan zijn team hoopte uit te vinden hoe het in zijn systeem terecht gekomen was.

Ngannou concentreert zich al op het resterende deel van de show op UFC 215, die plaatsvindt op 9 september in Rogers Place in Edmonton, Alberta, Canada. De hoofdkaart is op pay-per-view, volgende prelims op FS1 en UFC Fight Pass.

Uitdaging naar Overeem via Twitter

Vandaag heeft Ngannou via Twitter laten weten dat hij tegen de voormalige Strikeforce-kampioen, en de recente UFC-titel-uitdager Alistair Overeem (43-15 MMA, 8-4 UFC) wil vechten, dit aangezien Overeem hem al meerdere malen had genoemd.

@Alistairovereem noemde mijn naam overal. Ik ben nu open en vrij voor je kerel. Laten wij dit doen bij # ufc215, “poste Ngannou.

De tweet omvatte zelfs een trio van vuurballen emojis, schijnbaar om aan te geven dat hij denkt dat een matchup tussen hen twee voor veel vuur zou zorgen. Overeem versloeg Mark Hunt op UFC 209 en boekte dit jaar een meerderheidsbeslissing overwinning tegen ex-kampioen Fabricio Werdum om terug te komen in de titelstrijd.

Bekijk ook

Kazach krijgt 2 man knock-out tijdens oneerlijke MMA-wedstrijd

Kazach krijgt 2 man knock-out tijdens oneerlijke MMA-wedstrijd (video)

We zijn het inmiddels gewend de bizarre gevechten uit Rusland

Glory kampioen ‘Petch’ kansloos tegen oud-rivaal in beladen wedstrijd

Petchpanomrung de Glory Kickboxing vedergewicht kampioen leed vandaag een nederlaag tegen oud-rivaal Chujaroen Dabransarakham

Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! 'Vechtsporter?'

Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! ‘Vechtsporter?’ (video)

Een man werd in elkaar geslagen met een boksbeugel tijdens een vechtpartij

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page