Francis Ngannou daagt Alistair Overeem uit voor UFC 215! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Francis Ngannou daagt Alistair Overeem uit voor UFC 215!

Francis Ngannou daagt Alistair Overeem uit voor UFC 215!

Francis Ngannou wil tegen Alistair Overeem vechten op UFC 215!

Francis Ngannou kreeg vrijdag te horen dat hij plotseling zonder tegenstander was voor UFC 215, dat nog drie weken weg is.

Ngannou (10-1 MMA, 5-0 UFC) had tegen de voormalige zwaargewicht kampioen Junior Dos Santos (18-5 MMA, 12-4 UFC) op het evenement moeten vechten. Maar vrijdag werd “JDS” uit het gevecht teruggetrokken door een potentiële Amerikaanse Anti-Doping Agency (USADA) overtreding.

Francis Ngannou daagt Alistair Overeem uit voor UFC 215!

Ngannou’s eerste reactie?

Hij tweeted dat hij heel erg boos was. Een vertegenwoordiger van de ex kampioen, zei dat de Braziliaan positief was getest voor Hydrochloorthiazide, een verboden diureticum en waarvan zijn team hoopte uit te vinden hoe het in zijn systeem terecht gekomen was.

Ngannou concentreert zich al op het resterende deel van de show op UFC 215, die plaatsvindt op 9 september in Rogers Place in Edmonton, Alberta, Canada. De hoofdkaart is op pay-per-view, volgende prelims op FS1 en UFC Fight Pass.

Uitdaging naar Overeem via Twitter

Vandaag heeft Ngannou via Twitter laten weten dat hij tegen de voormalige Strikeforce-kampioen, en de recente UFC-titel-uitdager Alistair Overeem (43-15 MMA, 8-4 UFC) wil vechten, dit aangezien Overeem hem al meerdere malen had genoemd.

@Alistairovereem noemde mijn naam overal. Ik ben nu open en vrij voor je kerel. Laten wij dit doen bij # ufc215, “poste Ngannou.

De tweet omvatte zelfs een trio van vuurballen emojis, schijnbaar om aan te geven dat hij denkt dat een matchup tussen hen twee voor veel vuur zou zorgen. Overeem versloeg Mark Hunt op UFC 209 en boekte dit jaar een meerderheidsbeslissing overwinning tegen ex-kampioen Fabricio Werdum om terug te komen in de titelstrijd.

Bekijk ook

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

SUKKELS! MMA-gevecht tijdens AEW worstelevenement onder vuur

In de aflevering van AEW Dynamite van vorige week nam Jake Hager het op tegen Wardlow in een MMA regels kooigevecht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page