FOX maakt foutje en verraadt op twitter winnaar UFC Ultimate Fighter Nieuws
Nieuws

FOX maakt foutje en verraadt op twitter winnaar UFC Ultimate Fighter

FOX maakt foutje en verraadt op twitter winnaar UFC Ultimate Fighter

De razend populaire UFC Ultimate Fighter serie die op Fox wordt uitgezonden kreeg een nare verrassing te verwerken!

Dat social media een manier is om nieuws te delen die vaak de kranten overstijgt is duidelijk, eerder toegang tot het nieuws dan een journalist kan schrijven. Echter kunnen er ook wel eens wat dingen fout gaan zoals op het Twitter kanaal van FOX.

FOX maakt foutje en verraadt op twitter winnaar UFC Ultimate Fighter

Eenmaal op Twitter iets gepubliceerd, vergeet het aanpassen maar!

Twitter is een mooi medium maar het heeft een nadeel, als je iets twittert kun je het niet meer aanpassen, of dit expres is gedaan weten wij niet. Maar het is vaak de oorzaak van grote ruzies, of fouten die al verschillende personen etc de kop heeft gekost. Dus let op als je iets op Twitter zet,het kan er zomaar eens blijven staan. Maar goed even naar het foutje van FOX.

Uitslag tussen de highlights

Gisteravond werd een episode uitgezonden van "The Ultimate Fighter", deze werd echter bedorven door een video die mee gepost werd met highlights en waar het gevecht tussen Rachael Ostovich en Michelle Fabian inclusief de finish te zien was. En waar Rachael Ostovich als winnaar te zien was! Bekijk onderstaande video.

Rachael Ostovich heeft de meeste kansen om te winnen

De grote sociale media misser terzijde, dit is geweldig nieuws voor Rachael Ostovich. Hoewel we het niet weten wie het toernooi uiteindelijk wint, heeft ze tot nu toe een goede indruk op Dana White gemaakt. Als vechter die een beetje bekendheid kreeg in Invicta's vlieggewichtafdeling, zal ze op zoek zijn naar het winnen van het Ultimate Fighter 26 toernooi en worden bekroond tot de UFC-vlieggewichtkampioen bij de vrouwen. De finale van de show vindt plaats op 1 december.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws