Home / Nieuws / 🎥 | FOUTE BESLISSING: Boze MMA-Fans slaan scheids op zijn smoel

🎥 | FOUTE BESLISSING: Boze MMA-Fans slaan scheids op zijn smoel

Een horde woedende MMA-fans besloten een scheidsrechter aan te vallen nadat ze het niet eens zijn waren met zijn beslissing over de winnaar.

Er zijn ellenlange discussies over hoe fans maar ook scheidsrechters zich moeten gedragen, helaas loopt dit wel eens verkeerd af. Zo ook op een MMA-toernooi in Tsjerkessk, Rusland, welke eindigde in een chaos nadat een aantal boze fans de achthoek binnen waren gevallen.

Het bizarre incident vond plaats op 7 maart tijdens het ACA Young Eagles 12-gevecht tussen Dzhaddal Alikbekov uit Kabardino-Balkaria en Alim Gugov namens Tsjetsjenië.

Dom dom dom

Nadat Alikbekov tot winnaar was uitgeroepen, haastten de aanhangers van Gugov, die woedend waren over het besluit van de scheidsrechter, zich naar de achthoek en vielen de scheidsrechter aan.

De massale vechtpartij werd gestopt met de hulp van beveiligingspersoneel en politieagenten die moesten ingrijpen om te voorkomen dat de schermutseling verder escaleerde.

Dit bericht bekijken op Instagram

После поединка Джаддала Алибекова из Чечни и Алима Гугова из КБР началась массовая потасовка. Как стало известно «Регион online», фанаты кабардино-балкарского бойца решили оспорить судейское решение о победителе. Читайте новость «Регион online» по ссылке в шапке профиля👆 – #дагестан#махачкала#дербент#каспийск#буйнакск#рсо#севернаяосетия#владикавказ#ингушетия#назрань#магас#кбр#нальчик#кчр#черкесск#скфо#кавказ#news_r#регионonline

Een bericht gedeeld door Регион Online (@news_r.ru) op

Bekijk ook

ZWARE KNOCK-OUT: ‘GLORY Kickboxing gaat failliet’

“De grootste kickboks organisatie ter wereld GLORY kickboxing zit in de problemen. De organisatie die ...

EXCLUSIEF: Ex GLORY topman Remon Daalder over zijn vertrek

Onze redactie sprak ex-topman van GLORY Kickboxing, Remon Daalder. Op ons verzoek gaf hij openheid ...

UFC vechter Vinicius Moreira komt niet door coronatest

De Braziliaanse licht zwaargewicht Vinicius Moreira testte positief voor coronavirus. Hierdoor valt hij uit voor ...