Fotograaf iconische foto Khabib en Conor McGregor gestorven aan coronavirus Nieuws
Nieuws

Fotograaf iconische foto Khabib en Conor McGregor gestorven aan coronavirus

Fotograaf iconische foto Khabib en Conor McGregor gestorven aan coronavirus
Fotograaf iconische foto Khabib en Conor McGregor gestorven aan coronavirus

De Fotograaf achter de iconische foto van Khabib die Conor McGregor sterft aan het coronavirus op 48-jarige leeftijd.

De gerespecteerde sportfotograaf Anthony Causi uit New York, de man die een iconisch beeld van Khabib Nurmagomedov vastlegde die Conor McGregor verslaat, is overleden nadat hij het coronavirus had opgelopen.

Er zijn weinig details bekendgemaakt over de bijzonderheden van het overlijden van Causi, maar de fotograaf, die in dienst was van de New York Post, stond bekend als een vaste waarde in de sportscene in New York.

De MMA foto van de eeuw

Causi, stond aan de kooi voor de UFC 229 wraak wedstrijd tussen lichtgewichtkampioen Nurmagomedov en McGregor in oktober 2018, waar hij een bepalend beeld van de wedstrijd nam, kort voordat McGregor zich overgaf aan zijn Russische tegenstander.

De foto, een van de meest bepalende beelden van de sport in jaren, werd snel over de hele wereld verspreid toen nieuwsredacteuren het nieuws brachten van de meest verwachte strijd in de MMA-geschiedenis.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws