FOTOBOM: Conor McGregor waarschuwt Khabib en Justin Gaethje – Vechtsport Info
Home / Nieuws / FOTOBOM: Conor McGregor waarschuwt Khabib en Justin Gaethje

FOTOBOM: Conor McGregor waarschuwt Khabib en Justin Gaethje

Conor McGregor heeft een bericht voor Khabib Nurmagomedov en Justin Gaethje voorafgaand aan hun lichtgewicht titelgevecht tijdens UFC 254 dit weekend.

Tot nu toe ongewoon stil geweest van de zijnde van UFC ster Conor McGregor tijdens de UFC 254 Fight Week. Toch verbrak de flamboyante Ier woensdag het stilzwijgen, door Khabib Nurmagomedov en Justin Gaethje te waarschuwen.

Via social media ging McGregor ouderwets los; “Pas op!” schreef McGregor in het bijschrift voor zijn post. “Het is de Gucci Mink Pimp op zijn Lamborghini-jacht!” Ook is McGregor te zien in een fotobom momentje in de begeleidende foto bij het bericht.

Ik kom er aan

Conor McGregor vocht voor het laatst in januari, toen hij de veteraan Donald Cerrone versloeg via knock-out in de eerste ronde. Niet lang na het gevecht kondigde McGregor zijn pensioen aan. Echter lijkt hij daar binnenkort alweer uit te komen. Met zijn oog op de UFC titel van nu nog Khabib.

Zo porde hij Dustin Poirier tot een gevecht buiten de UFC, deze ging akkoord. Echter sprong UFC president tussen beide en bood beide vechters aan bijeen de organisatie te vechten. Daar kwam de magisnce datum 23 januari volgend jaar uit. En McGregor accepteerde, met kort daarna Poirier.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page