FOTOBOM: Conor McGregor waarschuwt Khabib en Justin Gaethje Nieuws
Nieuws

FOTOBOM: Conor McGregor waarschuwt Khabib en Justin Gaethje

FOTOBOM: Conor McGregor waarschuwt Khabib en Justin Gaethje

Tot nu toe ongewoon stil geweest van de zijnde van UFC ster Conor McGregor tijdens de UFC 254 Fight Week. Toch verbrak de flamboyante Ier woensdag het stilzwijgen, door Khabib Nurmagomedov en Justin Gaethje te waarschuwen.

Via social media ging McGregor ouderwets los; "Pas op!" schreef McGregor in het bijschrift voor zijn post. "Het is de Gucci Mink Pimp op zijn Lamborghini-jacht!" Ook is McGregor te zien in een fotobom momentje in de begeleidende foto bij het bericht.

Ik kom er aan

Conor McGregor vocht voor het laatst in januari, toen hij de veteraan Donald Cerrone versloeg via knock-out in de eerste ronde. Niet lang na het gevecht kondigde McGregor zijn pensioen aan. Echter lijkt hij daar binnenkort alweer uit te komen. Met zijn oog op de UFC titel van nu nog Khabib.

Zo porde hij Dustin Poirier tot een gevecht buiten de UFC, deze ging akkoord. Echter sprong UFC president tussen beide en bood beide vechters aan bijeen de organisatie te vechten. Daar kwam de magisnce datum 23 januari volgend jaar uit. En McGregor accepteerde, met kort daarna Poirier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws