FOG past schorsing Mohammed Jaraya aan op strenge voorwaarden Nieuws
Nieuws

FOG past schorsing Mohammed Jaraya aan op strenge voorwaarden

FOG past schorsing Mohammed Jaraya aan op strenge voorwaarden

De Sectie Ringcontactsporten FOG past schorsing Mohammed Jaraya aan!

Hij mag eindelijk de ring weer in en wel bij GLORY 51 Rotterdam waar ook Badr Hari zijn rentree zal maken tegen Hesdy Gerges. Echter is dit eerder dan verwacht want de Sectie Ringcontactsporten FOG had Jaraya een fikse schorsing opgelegd. Deze blijkt nu te zijn verlaagt onder zeer strenge voorwaarden. Hij mag eerder dan verwacht de ring weer in.

FOG past schorsing Mohammed Jaraya aan op strenge voorwaarden

Schorsing omgezet naar voorwaardelijk

"De schorsing van Jaraya is omgezet in een onvoorwaardelijke schorsing van 10 maanden en een voorwaardelijke schorsing van 14 maanden met de bijkomende voorwaarde dat Jaraya bij een professionele sportschool traint die hem beter zal begeleiden en coachen", zo is te lezen op de website Liverkick.com. Deze beroepen zich op uitspraken die Gerard Hersbach (FOG) zou hebben gedaan. Want hierdoor kan Jaraya dus in maart de ring in na zijn ondertekening van afgelopen zaterdag met GLORY.

Overstappen naar een professionele gym noodzakelijk

Jaraya's schorsing werd verlaagd naar tien maanden onvoorwaardelijk, maar is onder meer afhankelijk van het feit dat hij verplicht werd naar een meer "professionele" sportschool te gaan, wat de reden is dat hij naar Colosseum Gym overstapte. De FOG is hier heel stellig en duidelijk over volgens de Liverkick site, Jaraya werd destijds de schorsing opgelegd na een incident met een jurylid van het FOG.

Bron: Liverkick.com

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws