Floyd Mayweather wed 5 miljoen op zichzelf als winnaar Nieuws
Nieuws

Floyd Mayweather wed 5 miljoen op zichzelf als winnaar

Floyd Mayweather wed 5 miljoen op zichzelf als winnaar

Een tactiek om de bedenkingen tot een 'verkochte' partij van tafel te vegen?

Floyd Mayweather wed 5 miljoen op zichzelf als winnaar

Naar verluidt heeft Floyd Mayweather een bedrag van ruim 5 miljoen dollar op zichzelf ingezet, met als uitkomst dat hij de partij gaat winnen. Een luttel bedrag voor een vermogend man als Mayweather die zijn sporen en geld meer dan verdiend heeft in de prof boks wereld!

De “voormalige” bokskampioen

Wat ook de uitslag moge zijn van de partij tussen McGregor en Mayweather, de laatste zal veel cashen, en hij hoopt de pot nog wat dikker te maken door een enorm bedrag op zichzelf te wedden. Op zich geen slecht idee als je bedenkt dat men al lang spreekt over het feit dat de partij verkocht zou zijn, ten faveure van Mayweather!

Gokker naast vechter

Naast een begenadigd prof bokser is Mayweather een liefhebber van gokken, zo heeft hij al vaker op zichzelf geld ingezet, daarnaast gokt hij veel op andere sport wedstrijden zoals de NFL. Ook dat heeft hem geen windeieren gelegd, maar recentelijk gaf hij nog aan dat hij best wel vaak verliest. Zal dit vanavond ook zo zijn?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws