Floyd Mayweather traint voor zijn volgende partij? Nieuws
Nieuws

Floyd Mayweather traint voor zijn volgende partij?

Floyd Mayweather traint voor zijn volgende partij?

Zodra er een filmpje opduikt van Floyd Mayweather die als een malle traint gaat de geruchten stroom van start!

Afgelopen week kwam er een video naar buiten waar in te zien is dat Floyd Mayweather traint als een bezetene. De bokszak moest het geducht ontgelden, wie zou hij in gedachten hebben terwijl hij de bokszak afstraft? Die vraag werd veel gesteld op veel buitenlandse vechtsport sites. Ook op social media ging het filmpje als een razende rond!

Speculatie of een inleiding tot meer....

Dat er vaak video's gelekt worden onbewust of bewust is inmiddels bekend, vaak komt het uit de hoek van een vechter zelf, als teaser of aankondigen dat er iets staat te gebeuren. Komt er en rematch met McGregor? Of wil Mayweather toch zijn 50 - 0 record overschrijden? Hoe het ook zij de geruchten molen draait weer als een dolle, dit neemt niet weg dat wij het niet serieus moeten nemen, dus ons advies houdt de ogen en oren goed open voor je het weet wordt je verrast met een volgende partij met Mayweather in de hoofdrol!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws