Home / Nieuws / Floyd Mayweather toch de ring in tegen Tenshin Nasukawa

Floyd Mayweather toch de ring in tegen Tenshin Nasukawa

Floyd Mayweather de ring in tegen kickbokster Tenshin Nasukawa in Tokio

Floyd Mayweather komt blijkbaar terug op zijn beslissing en wil toch een gevecht met Tenshin Nasukawa, zij het op beperkte regels. Mayweather vertelde aan TMZ dat hij in de rij staat om Nasukawa te verslaan in een “kleine bokstentoonstelling” zonder schoppen.

De ongeslagen bokser vertelde echter niet of Rizin FF de promotor blijft, hoewel de in Japan gevestigde organisatie zegt dat het met Mayweather in gesprek bleef nadat de oorspronkelijke plannen waren afgeblazen.

Geen woord nog over wanneer of waar de confrontatie plaats zal vinden, maar Mayweather verkocht de wedstrijd echt op basis van zijn bekendheid. “Ik ga negen minuten met de man rondlopen in de ring en het wordt natuurlijk de best betaalde boks demo ooit”, zei Mayweather.

Wraak voor McGregor

Rizin vloog de beroemde bokser recentelijk in voor een grote persconferentie en een face-off met Nasukawa. Het kickboks talent die terloops aan Conor McGregor wist te melden dat hij het eerdere verlies van de Ierse ster aan Mayweather zou wreken, bleek klaar voor de strijd.

Echter trok Mayweather zich terug en verklaarde dat hij nooit akkoord ging met een openbaar gevecht tegen Nasukawa. In plaats daarvan beweerde hij dat het gevecht een demo zou zijn voor rijke weldoeners.

Geld

“Het is een geen hogere wiskunde,” zei Mayweather. ” Alleen omdat ik ben gestopt met prof boksen? Ik maak nog steeds overal ter wereld mijn opwachting en verdien ik een hoop geld ook met demo partijen. ”

Golden Boy MMA-chef en voormalig bokskampioen Oscar De La Hoya heeft de actie van zijn voormalige tegenstander afgedaan als een truc om aandacht te trekken. Hij zei dat Mayweather nooit echt bedoelt heeft om te vechten in MMA, en zei dat Mayweather beter bij het boksen kan blijven.

Bekijk ook

Youtuber en vechtsport fan Zackstube overleden

Treurig nieuws: Youtuber Zackstube overleden

Treurig nieuws Youtuber Zackstube is vandaag overleden. Hij was klein van stuk maar deed grote ...

Gepest meisje slaat meedogenloos terug (video)

Wraak: gepest MMA-meisje slaat meedogenloos terug (video)

Pesten is van alle tijden, echter lijkt deze de afgelopen jaren verhard. Van kopschop video’s ...

Bare knuckle bokser legt fraude bij promotor bloot (video)

Chris Leben vertelt zijn kant van het verhaal na het ontmaskeren van de frauderende WBKFF-initiatiefnemers. ...