Floyd Mayweather spreekt UFC geruchten tegen Nieuws
Nieuws

Floyd Mayweather spreekt UFC geruchten tegen

Floyd Mayweather spreekt UFC geruchten tegen

Floyd Mayweather die gaat vechten in de UFC? Wat denk jezelf!

Enkele uren nadat UFC-president Dana White zei dat de UFC 'echte' gesprekken had met Floyd Mayweather over het deelnemen aan de competitie binnen de Octagon, bijt Mayweather van zich af. In een interview met FightHype (h / t MMA Weekly) zei Mayweather dat mensen verkeerd begrepen wat hij vorige week zei over de UFC. Hij zei niet dat hij in MMA zou gaan vechten, hij zei dat hij een miljard dollar in de UFC kon verdienen als hij daarvoor koos. Maar dat betekent niet noodzakelijk dat hij iets gaat doen.

Floyd Mayweather spreekt UFC geruchten tegen

Ik zou een miljard dollar kunnen verdienen

"Precies wat ik zei is dit: als ik eerder een miljard dollar kon verdienen, zou ik het opnieuw kunnen doen," zei Mayweather. "Als ik ervoor zou kiezen naar de UFC te gaan en drie gevechten te vechten of vier gevechten te vechten en dan tegen Conor McGregor te vechten, zou ik een miljard dollar kunnen verdienen. "Ik zou het kunnen doen in drie gevechten of zelfs vier gevechten, ik zou een miljard dollar kunnen verdienen. Als ik ervoor kies om in de Octagon te komen en te vechten."

In het interview heeft Mayweather niet noodzakelijk ontkend dat hij in gesprek was met de UFC.

Maar hij zei wel dat hij niet zal vechten onder de vlag van de promotie. Op woensdag vertelde White aan ESPN dat de gesprekken tussen de UFC en Mayweather daadwerkelijk plaatsvinden en dat Mayweather-gevechten in de Octagon een mogelijkheid is.

"We praten met Floyd over het doen van een UFC-deal," zei White. "Het is echt. Hij had het over [boksen] Conor McGregor. Was dat echt? Heb je gehoord dat Floyd praat over veel dingen die niet echt zijn? "We zijn geïnteresseerd om iets met Floyd te doen, alles is een realistische mogelijkheid, Mayweather vs. McGregor is gebeurd, dus alles is mogelijk."

Wie weet of het een onderhandelingstrucje is of niet

Met Mayweather weet je het nooit, maar als zijn interview woensdag zouden geloven, heeft hij niet veel interesse in het doen van een aantal MMA gevechten. Of er daar een miljard dollar voor hem klaar ligt of niet. Echter is zo'n exorbitant bedrag wellicht toch de trigger om het maar eens te proberen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws