Floyd Mayweather heeft interesse om voetbalclub Newcastle United te kopen Nieuws
Nieuws

Floyd Mayweather heeft interesse om voetbalclub Newcastle United te kopen

Floyd Mayweather heeft interesse om voetbalclub Newcastle United te kopen

Van Bokskampioen naar voetbalclub eigenaar niets is Floyd Mayweather te gek

De voetbalclub Newcastle United is al langere tijd te koop voor het luttele bedrag van 339 miljoen euro maat niemand heeft nog toegehapt. Nu duikt er een wel heel aparte potentie koper op en wel boks grootheid Floyd Mayweather. "Als ik zou investeren in de club, zou ik vaak naar Newcastle komen om te feesten. Ik houd van Newcastle, er wordt nergens zoveel gefeest als in die stad. Vorig jaar heb ik enkele spelers ontmoet en het zijn goede jongens. Ik sta altijd open voor nieuwe zakelijke mogelijkheden", zegt Mayweather in de Engelse krant Daily Star. Ook de voetbal website bij uitstek www.voetbalzone.nl maakt gewag van het nieuws.

Floyd Mayweather heeft interesse om voetbalclub Newcastle United te kopen

Ik houd van sport, maar ik investeer met mijn hoofd en niet met mijn hart

Blijkbaar is Mayweather een grote liefhebber van voetbal en hij zegt; "Investeren met je hart is de makkelijkste manier om geld te verliezen. Maar als iemand een plan op kan stellen en mijn mensen tot de conclusie komen dat het geld kan opleveren, wil ik wel in de club investeren", vervolgt de bokser. "Voetbal is niet mijn sport, maar ik heb overal connecties. Cristiano Ronaldo is al lang een fan van mij en we zijn vrienden." Misschien kan ik Ronaldo zover krijgen dat hij zijn carrière bij Newcastle United afsluit", volgens Mayweather.

Bron: Voetbalzone.nl

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws