Floyd Mayweather de ring in tegen UFC-kampioen: 'Het gaat door' Nieuws
Nieuws

Floyd Mayweather de ring in tegen UFC-kampioen: 'Het gaat door'

Floyd Mayweather de ring in tegen UFC-kampioen: 'Het gaat door'

Floy Mayweather is uitgedaagd door Henry Cejudo de voormalig UFC vlieggewicht en bantamgewicht kampioen. Het lijkt er op dat het gevecht wel eens plaats series kan zijn door een bericht van Mayweather, die naast Cejudo aankondigt dat er iets groots te gebeuren staat.

Al zijn de tweets van vechters vaak redelijk vaag en bedoeld om de aandacht van de fans te grijpen, lijkt een puzzel de stukken op zijn plaats te leggen. Cejudo die schrijft dat het toch echt door gaat en met Mayweather die vannacht een foto poste, met UFC-baas Dana White en RIZIN president Nobu Sakakibara.

Dit bericht bekijken op Instagram

Conor McGregor

Mayweather heeft in december 2018 al eens in de ring gestaan bij RIZIN waar hij kickbokskampioen Tenshin Nasukawa ongenadig knock-out sloeg. In mei 2020 verdedigde Cejudo met succes zijn UFC bantamgewicht-titel door Dominick Cruz uit te schakelen in de tweede ronde. Hij kondigde zijn pensionering onmiddellijk na het gevecht aan.

Toch heeft Cejudo de deur op een kier gelaten voor een terugkeer en aangegeven graag te willen boksen. Het heeft er alle schijn van dat dit zal gebeuren tegen Mayweather die al eens Cejudo's UFC collega en super ster Conor McGregor bokste.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws