Floyd Mayweather bevestigt comeback - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Floyd Mayweather bevestigt comeback

Floyd Mayweather bevestigt comeback

Floyd Mayweather bereidt zich voor om opnieuw te vechten. In Las Vegas sprak Floyd Mayweather gisteravond met de reporter Jim Glass van Showtime en besprak hij zijn voornemen om te vechten in MMA, het recente incident van voormalig rivaal Conor McGregor dat gepaard ging met het aanvallen van een bus, en nog veel meer…..

“Pensionering was geweldig,” zei Mayweather

“maar zoals je weet en iedereen weet, ga ik met pensioen en kom ik terug. Het is mogelijk dat ik terugkom, maar als ik terugkom, moet het in MMA zijn. “Ik sprak met mijn team, ik sprak met Al Haymon. Al Haymon zegt ‘nee’. Ik sprak met Showtime, ik sprak met CBS. Als ik terugkom, moeten Showtime en CBS erbij betrokken zijn.

Floyd Mayweather werd gevraagd naar het recente bus incident van Conor McGregor

“Ik voel dat wanneer je zo’n hoge status hebt bereikt, je jezelf op een stijlvolle manier moet gedragen”, zei Floyd Mayweather, misschien suggererend dat het gooien van zware voorwerpen met een bus niet stijlvol was. “Buiten de ring moet je jezelf dragen als een gentleman.”

Op de vraag op welk gewicht hij zou terugkomen

“Als ik naar het MMA ga, kijk ik er naar uit om naar 145 (pond) te gaan.” En wil hij echt terug komen? “Absoluut. Als het geld goed is. Maar het gaat allemaal om het geld? “Je moet met Showtime praten, CBS, ik kan doen wat ik wil doen.” Ik ben Floyd Mayweather. ” Dit alles klinkt goed echter is bekend dat als Mayweather in de UFC zou willen vechten, Dana White niet wil dat Showtime hierbij betrokken zal zijn.

Bekijk ook

Zorgen om bokskoning Tyson Fury! ‘Dit kan zo niet’ (video)

Als dit maar goed gaat

Rico Verhoeven: ‘Zo zou ik nooit vechten’ (video)

Rico is er zeker van zo zou hij nooit vechten

Mike Tyson tegen Jake Paul de ring in! ’40 miljoen te verdelen’

Mike Tyson en Jake Paul zijn akkoord

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page