Floyd Mayweather bevestigt comeback Nieuws
Nieuws

Floyd Mayweather bevestigt comeback

Floyd Mayweather bevestigt comeback

Floyd Mayweather bevestigt comeback

"Pensionering was geweldig," zei Mayweather

"maar zoals je weet en iedereen weet, ga ik met pensioen en kom ik terug. Het is mogelijk dat ik terugkom, maar als ik terugkom, moet het in MMA zijn. "Ik sprak met mijn team, ik sprak met Al Haymon. Al Haymon zegt 'nee'. Ik sprak met Showtime, ik sprak met CBS. Als ik terugkom, moeten Showtime en CBS erbij betrokken zijn.

Floyd Mayweather werd gevraagd naar het recente bus incident van Conor McGregor

"Ik voel dat wanneer je zo'n hoge status hebt bereikt, je jezelf op een stijlvolle manier moet gedragen", zei Floyd Mayweather, misschien suggererend dat het gooien van zware voorwerpen met een bus niet stijlvol was. "Buiten de ring moet je jezelf dragen als een gentleman."

Op de vraag op welk gewicht hij zou terugkomen

"Als ik naar het MMA ga, kijk ik er naar uit om naar 145 (pond) te gaan." En wil hij echt terug komen? "Absoluut. Als het geld goed is. Maar het gaat allemaal om het geld? "Je moet met Showtime praten, CBS, ik kan doen wat ik wil doen." Ik ben Floyd Mayweather. " Dit alles klinkt goed echter is bekend dat als Mayweather in de UFC zou willen vechten, Dana White niet wil dat Showtime hierbij betrokken zal zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws