Flinke schorsingen plus boetes voor topbokser en bekende MMA-vechters Nieuws
Nieuws

Flinke schorsingen plus boetes voor topbokser en bekende MMA-vechters

Flinke schorsingen plus boetes voor topbokser en bekende MMA-vechters
Flinke schorsingen plus boetes voor topbokser en bekende MMA-vechters

Bokser Jarrell Miller en UFC vechters Niko Price, Marc Andre Barriault en Joseph Pyfer hebben fikse schorsingen gekregen. Ook kregen enkele geldboetes opgelegd.

Jarrell Miller werd het hardst bestraft, hij moet maar liefst twee jaar aan de kant blijven. Miller is geschorst door de commissie van Nevada vanwege een positieve drugstest voor de verboden stof GW1516. Hij kan in aanmerking komen voor een vermindering van zes maanden als hij een behandeling volgt.

Boetes

UFC-veteraan Niko Price kreeg woensdagochtend een schorsing vanwege zijn laatste gevecht. De Nevada State Athletic Commission heeft Price voor zes maanden geschorst. De schorsing gaat ook gepaard met een boete van 8.500 dollar. De test werd in september afgelegd toen Price tegen Donald Cerrone vocht tijdens het UFC Vegas 11-evenement in Las Vegas. De uitslag wordt omgezet in een no-contest.

Marc Andre Barriault werd door de NSAC ostarine positief getest. Dit levert hem negen maanden schorsing op. Zijn UFC-overwinning wordt ook omgezet in een no-contest en boetes. Joseph Pyfer onderging hetzelfde lot als Barriault en werd gelijkaardig gestraft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws