Flinke klappen bij verkeersruzie: 'bukken maar' (video) Nieuws
Nieuws

Flinke klappen bij verkeersruzie: 'bukken maar' (video)

Flinke klappen bij verkeersruzie: 'bukken maar' (video)

Agressie in het verkeer kent vele vormen en als een groep gasten besluit een rondje te gaan boksen gaat het verkeerd. Een van de opgejaagde automobilisten haalt een knuppel tevoorschijn, dat wordt bukken.

In ons land is het verboden iets wat op een wapen lijkt mee te nemen in de auto. Een houten soeplepel kan al een boete opleveren. In andere landen denkt men daar anders over. Een van de vechtende mannen in de video heeft er snel genoeg van zijn vuisten te gebruiken.

Eerst lijkt het of hij het op een lopen zet en het straat boksgevecht wil ontlopen. Maar dan ineens is hij daar vervaarlijk zwaaiend met een honkbalknuppel. Hij gaat los en zelfs auto's worden niet gespaard. Toch lijkt het eerst geen fluit te helpen en knokt men door.

Maar de de macht van de knuppel is groot en na een paar fikse slagen gaan de partijen uiteen. Volgende keer bukken maar.......

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws