'F**k kanker': Jake Paul doneert pak geld na oproep UFC-vechter Nieuws
Nieuws

'F**k kanker': Jake Paul doneert pak geld na oproep UFC-vechter

'F**k kanker': Jake Paul doneert pak geld na oproep UFC-vechter

Jake Paul heeft $ 10k toegezegd aan een inzamelingsactie voor kanker voor de dochter van de bokscoach van Mike Malott. Paul beloofde ook de hulp van zijn liefdadigheidsorganisatie Boxing Bullies tegen pesten. Paul gelijk de kans om de betalingen aan de UFC vechters nog een onder schot te nemen.

UFC-debutant Malott is een van de laagstbetaalde vechters op de UFC-lijst, en verdiende het absolute minimum van 10k om te komen vechten en 10k om te winnen. De Canadees doneert de helft van zijn gewonnen geld aan de familie van MMA-coach Joey Rodriguez.

Doneer mee

Malott scoorde een spectaculaire TKO-overwinning in de eerste ronde op Mickey Gall tijdens zijn debuut bij UFC 273. In een indrukwekkend interview na het gevecht beloofde Malott zijn showgeld van $ 10K aan een inzamelingsactie voor kanker voor de dochter van zijn coach Joey Rodriguez.

Paul sprong gelijk in en doneert mee. De YouTube ster die bokser werd heeft al een lange tijd commentaar op de UFC en vindt dat deze haar vechters te weinig betaald. Wat hij nog eens aanstipte in zijn social media post.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws