FITTAR smart mirror: Kickboksen tegen een slimme spiegel Nieuws
Nieuws

FITTAR smart mirror: Kickboksen tegen een slimme spiegel

FITTAR smart mirror: Kickboksen tegen een slimme spiegel

Vechtsportpionier Martijn de Jong heeft naast zijn activiteiten als trainer-manager ook een ander project op poten gezet: de FITTAR smart mirror

De FITTAR Smart Mirror maakt gebruik van Augmented Reality en Motion Recognition-technologie om je te activeren, te stimuleren en te motiveren om te sporten. Het helpt u bij het visualiseren van de juiste manier om oefeningen uit te voeren en moedigt u aan tijdens de training.

De FITTAR Smart Mirror activeert een gezonde levensstijl door uw training leuker te maken. Met de innovatieve FITTAR Smart Mirror kun je hard trainen terwijl je bewegingen continu worden gevolgd en gecorrigeerd met visuele en gesproken feedback. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over blessures.

Perfectioneer jezelf

Door fitnessoefeningen af ​​te wisselen met reactie- en schaduwbokspellen, train je tegelijkertijd je lichaam en geest. FITTAR verbetert kracht, conditie, snelheid, explosiviteit, behendigheid, hand-oog coördinatie en reactiesnelheid.

De FITTAR Smart Mirror maakt gebruik van Augmented Reality en Motion Recognition-technologie om u te activeren, te stimuleren en te motiveren om te sporten en gezonder te worden. Het helpt u bij het visualiseren van de juiste manier om oefeningen uit te voeren en moedigt u aan tijdens de training.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws