Filmster Mickey Rourke (64) gaat opnieuw de boksring in! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Filmster Mickey Rourke (64) gaat opnieuw de boksring in!

Filmster Mickey Rourke (64) gaat opnieuw de boksring in!

Hij is 64 jaar oud, en zeker een krasse knar voor zijn leeftijd, hij stapt opnieuw de boksring in voor een gevecht! Ga er maar aan staan!

Hij is dan wel 64, maar Mickey Rourke heeft nog een benzine beetje in de tank achtergelaten. Rourke is vooral gemotiveerd vanwege wat zijn laatste tegenstander hem heeft gedaan. Nee, zijn tegenstander versloeg hem niet. In feite kwam zijn tegenstander er voor uit dat hij bewust verloren had, en zei dat hij betaald was om een ​​duik naar het canvas te nemen. Rourke beweert echter dat de man liegt, en hij is er niet blij mee.

Veel pijn en niemand omgekocht

“Vooral omdat het zoveel doet pijn doen. Er ging een gerucht de ronde dat dit stuk stront voor 12.000 dollar bewust had verloren. Ik bedoel, Freddie (Roach) schopte deze kleine motherfucker van zijn sportschool. Als ik hem op straat zag, zou ik hem in een steeg in elkaar schoppen. Ik heb te hard gewerkt om iemand expres te laten verliezen, aan iets waar ik zo hard aan gewerkt heb”.

 

Doordat zijn reputatie nu aangetast lijkt, is het meteen de grootste motivator in Rourke’s wens om opnieuw te vechten. Hij zei dat hij met de Californië-commissaris eenontmoeting had om een bokslicentie aan te vragen, en kreeg het groene licht om in Los Angeles te vechten. Rourke wacht gewoon op een datum om nog eens goed iemand door de ring heen te slaan.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page