Filmpje: halfnaakte MMA dames vechten in de Lingerie Fighting Championships Nieuws
Nieuws

Filmpje: halfnaakte MMA dames vechten in de Lingerie Fighting Championships

Filmpje: halfnaakte MMA dames vechten in de Lingerie Fighting Championships

Lingerie Fighting Championships: Laat de seksualisering van MMA je grijnzen of genieten?

Zoals de naam suggereert, nemen hete dames gewoon plaats in de MMA ring in Lingerie, en vervangen de gespierde torso's van de getrainde gladiatoren. MMA Lingerie Fighting Championshipsis een rage die in 2012 in Las Vegas begon. Er zijn natuurlijk UFC en Bellator, evenals de groeiende MMA toernooien over de hele wereld, zoals de One FC in Singapore en de Super Fight League in India en de Verenigde Staten, WFL in Nederland ... EN DAAR zijn de Lingerie Fighting Championships. Nu nog alleen in Amerika maar het zal snel overwaaien naar Europa naar verwachting.

de seksualisering van Mixed Martial Arts

Ja, dames en heren, noem het de seksualisering van Mixed Martial Arts of maak het de pro wrestling manier of zelfs een cue van de Legends Football League, maar de waarheid wordt verteld, maakt Lingerie FC ons een tijdje onrustig?

En dan realiseren we het goed, als Donald Trump de president van de Verenigde Staten kan zijn, alles kan gebeuren! Zoals de naam aangeeft, ja, in de Lingerie Fighting Championships, rokende hete babes met twijfelachtige vechtsportvaardigheden, vechten in alleen bh en slipjes. Een kijkje in hun strijdvideo's zal je zeker bepaalde gevoelens geven, laat je verbazen over wat men in Amerika nu weer heeft uitgedacht..

Hier zijn de unieke namen van hun pay-per-view battle-gebeurtenissen:

LFC 20: een droom van de midzomeravond
LFC 21: Naughty 'n Nice
LFC 22: Kostuum Brawl
LFC 23: Guilty Pleasures
LFC 24: EUROBASH

Sommige van hun relatief bekende vechters:

Featherr 'The Hammer' Hadden
Brenda 'Juice' Jones
Rochelle 'Rampage' Rodgers
Raya 'Sugar Ray' Ryans
Lauren 'The Animal' Fogle

Europa als volgende stop voor MMA Lingerie Fighting Championships

Europa staat op het verlanglijstje van de bedenkers van de MMA Lingerie Fighting Championships. Zij zien dit als een grote markt en over het algemeen is men minder puriteins als de doorsnee Amerikanen, die overigens via pay-per view stiekem mee genieten van de schaars geklede dames in de MMA Lingerie Fighting Championships. Er zijn in Wene en Praag al een paar proef toernooien gehouden en die waren veel belovend. Houdt onze site goed in de gaten want zodra er meer nieuws is melden wij het zeker.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws