Film "Notorious" Connor McGregor gratis te zien via internet! Nieuws
Nieuws

Film "Notorious" Connor McGregor gratis te zien via internet!

Film "Notorious" Connor McGregor gratis te zien via internet!

Gisteren ging in Dublin (Ierland) de film over Connor McGergor "Notorious" in premiere!

Conor McGregor werd door familie en vrienden begeleidt op de rode loper voor de première van zijn film 'Notorious' in Dublin. De UFC lichtgewicht kampioen is een tijd gevolgd door een camera team ivm zijn meteorische weg naar de top, die leidde tot de lucratiefste bokswedstrijd in de geschiedenis ooit tegen Floyd Mayweather.

Film "Notorious" Connor McGregor nu al gratis te zien via download sites

Wat te verwachten was is dat de film al beschikbaar is via de diverse download Torrentz sites of nieuwsgroepen. Echter of dit hoge kwaliteit zal zijn is ons niet duidelijk, wij hebben hem zelf nog niet bekeken aangezien het niet is toegestaan om films te downloaden. Echter vernamen wij via diverse bronnen dat de film zeker de moeite waard is om te bekijken.

Pas in 2018 in Nederland in de bioscopen

Voor degenen die fan zijn van Connor McGregor en die niet kunnen wachten zijn er twee keuzes, of je reist af naar bijvoorbeeld Ierland of Engeland waar de film alreeds te zien is. Of je download deze via de diverse download sites die dit aanbieden. wij willen wel onderstrepen dat het downloaden illegaal is en niet is toegestaan. Bovendien staan wij het illegaal downloaden niet voor, maar kunnen wij ons wel voorstellen dat de echte fans niet kunnen wachten. Onderstaand de trailer van de film.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws