Filemon Slaat Door Op Enfusion Groningen 3 juni 2017 Nieuws
Nieuws

Filemon Slaat Door Op Enfusion Groningen 3 juni 2017

Filemon Slaat Door Op Enfusion Groningen 3 juni 2017

GLORIOUS HEROES ENFUSION

het sfeervolle Martiniplaza te Groningen alwaar duizenden toeschouwers weer een waar spektakel krijgen voorgeschoteld, zal de volgende editie van Glorious Heroes hosten. Op het gebied van vechtsport in Nederland, is Glorious Heroes momenteel een van de grootste evenementen. In meer dan 50 landen zal het gala dan ook te zien zijn door de samenwerking met Enfusion.

Filemon Slaat Door Op Enfusion Groningen 3 juni 2017

Filemon Wesselink de bekende TV presentator vecht mee

In 2016 was hij via een TV programma bezig om het lichaam van een atleet te krijgen, maar nu wil kickbokser worden en zelfs de ring in stappen. In het BNN-programma Filemon Slaat Door beleeft hij het kickboksen en is deze populaire vechtsport nog populairder aan het worden. Getraind door drievoudig wereldkampioen Remy Bonjasky maakt hij zich klaar voor een gevecht op één van de grootste kickboksgala’s van Nederland "Glorious Heroes". Filemon Slaat Door is iedere zondag om 22.00 uur te zien bij BNN op NPO 3, een programma wat je niet moet missen.

Het programma

De organisatie heeft zijn best gedaan om een top selectie van vechters te matchen, dit jaar zijn er oa. 8 A-klasse partijen en 8 B klasse partijen.

In de B klasse zal een 4 mans toernooi worden gedraaid in de gewichtsklasse -63kg. De deelnemers aan dit toernooi zijn:

  • Dwayne Panka - Team vd Berg
  • Mourad El Kadi - Kyoku Gym
  • Maninho Kiesekelly - Killa's Cardio Boxing
  • Amier Abdulahad - Ciric Sports

Daarnaast zullen diverse andere top vechters uit de B klasse zichzelf laten zien:

  • Sarel de Jong
  • Sirano t Zand
  • Marcelino Kemna
  • Pascal van Apeldoorn
  • Patrick de Vos

A Klasse partijen

Pascal Koster van FFC het gaan opnemen tegen Jeton Bajra van Hemmers Gym. Koster verloor de eerdere editie in de strijd om de wereldtitel dit was tegen de Thai Sarikadong en zal extra gemotiveerd zijn om de winst dit keer naar zich toe te trekken hij is afkomstig uit Groningen en vecht dus voor eigen publiek.

In het zwaargewicht zullen er 3 A klasse partijen worden gevochten, Kay Bult van Gym Haarlem vecht tegen Mark Bourti van Siam Gym.

Dat het een spannend gala wordt staat buiten kijf ga naar de website van Glorious Heroes en bestel je kaarten!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws