FIGHTSENSE PRESENTS ENFUSION LIVE OP ZATERDAG 2 DECEMBER Nieuws
Nieuws

FIGHTSENSE PRESENTS ENFUSION LIVE OP ZATERDAG 2 DECEMBER

FIGHTSENSE PRESENTS ENFUSION LIVE OP ZATERDAG 2 DECEMBER

Op zaterdag 2 December is Sportcampus Zuiderpark in Den Haag, de Arena waar top kickboksers zich met elkaar zullen meten.

FIGHTSENSE organiseert dan voor de zesde keer een ENFUSION LIVE event. FIGHTSENSE gaat wederom samenwerken met ENFUSION LIVE. Dit houdt in dat we tijdens twee live uitzendingen via internet live te zien zullen zijn in meer dan 50 landen over de hele wereld. Er staan namelijk een aantal toppartijen op de kaart. Hier zal iedere vechtsportliefhebber van genieten.

Verbeterde fightcard, sensationele licht en geluid shows

Voor December 2017 hebben wij next level beloofd en dat gaan wij ook waarmaken door goed georganiseerde en grootschalige events te organiseren met een betere fightcard, sensationele licht en geluid shows, strakke organisatie en een explosie aan vechtsport entertainment!!

Om next level te realiseren in het breedste zin van het woord hebben wij gekozen voor een nieuwe, grotere locatie setting, namelijk Sportcampus Zuiderpark, te Den Haag. Sportcampus Den Haag is een toplocatie waar diverse grote evenementen worden gehuisvest, met een capaciteit van ruim 4.000 bezoekers!!

FIGHTSENSE PRESENTS ENFUSION LIVE OP ZATERDAG 2 DECEMBER

Spannende partijen van lokale helden

Ons team is momenteel bezig met het aanvullen van de fightcard met toppers in de A- klasse segment, in totaal 18 A klasse partijen!! Voorafgaand wij hebben een undercard bestaande uit spannende partijen van lokale helden, waar het publiek vanaf 14.00 uur non-stop wordt vermaakt. De complete fightcard wordt binnenkort gepubliceerd op onze site www.fightsense.nl Blijf up-to-date door onze social media te liken: https://www.facebook.com/fightsense/

Bekijk de site voor meer informatie over Enfusion en de live-uitzendingen: https://www.enfusionlive.com/

Team FIGHTSENSE

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws