FIGHTSENSE gaat samenwerking aan met ISKA – Vechtsport Info
Home / Nieuws / FIGHTSENSE gaat samenwerking aan met ISKA

FIGHTSENSE gaat samenwerking aan met ISKA

Men staat er vaak niet bij stil maar een goede bond is van belang bij een vechtsport event. Een van deze bonden is de ISKA, deze opereert op internationaal gebied en is in Nederland heel actief. Zo werd gisteren bekent gemaakt dat de ISKA gaat samenwerken met FIGHTSENSE die jaarlijks o.a. Enfusion Live in Den Haag organiseert, een van de toonaangevende vechtsport gala’s in Nederland.

FIGHTSENSE gaat samenwerking aan met ISKA
Foto: Facebook

Samenwerking met ISKA voor aankomende events

“Leuk gesprek gehad voor samenwerking met ISKA directeur Nederland Willem-Jan Verdonk voor aankomende events. ISKA is opgericht in 1985 in Amerika en is verantwoordelijk voor de weging, juryring en voor de scheidsrechters bij de grootste organisaties international zoals GLORY Kickboxing WFL etc, nu dus ook FIGHTSENSE. Wij zullen 5 juryleden ontvangen vanuit heel Europa om de juryring zo neutraal mogelijk te laten verlopen.” Zo staat te lezen op het Facebook account van Hafid El Boustati van FIGHTSENSE.

ISKA ook bij het WFL evenement in Almere

Dit weekend is de ISKA ook verantwoordelijk voor het reilen en zeilen bij het grote WFL Gala in Almere wat een combi brengt van MMA en kickboksen. Een goede stap voor de organisatie van Melvin Manhoef en de ISKA. Ook voor lokale vechtsport events is de ISKA bereikbaar en brengt haar internationale ervaring mee.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page