Fighting Network Magazine: The revival of the fittest Nieuws
Nieuws

Fighting Network Magazine: The revival of the fittest

Fighting Network Magazine: The revival of the fittest
Fighting Network Magazine: The revival of the fittest

Enige jaren geleden waren vechtsport magazines zoals Samurai en Fighting Spirit graag gelezen bladen.

Echter verdwenen deze van oorsprong Nederlandse vechtsport magazines en was de vechtsport fan lange tijd aangewezen op buitenlandse bladen. Totdat Fighting Network Magazine (FNM) verscheen die de handschoenen weer oppakte onder leiding van Milco Lambrecht.

Echte experts

Het magazine verschijnt tweemaandelijks en is een mix van informatie over alles wat met vechtsport te maken heeft en interviews met vechters. Het magazine leest lekker weg en is voor de echte vechtsport fan een echte 'musthave' om te lezen.

FNM heeft een ervaren redactie als het op vechtsport aankomt, dat is te merken aan de interviews en artikelen, veelal begeleid door mooie foto's.

FNM is te verkrijgen in de betere boekenwinkels, Lees je graag diepgaande interessante interviews, achtergrondverhalen, opiniestukken, historische feiten en wetenswaardigheden en scherpe columns geschreven door vakspecialisten, dan is FNM het blad voor jou.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws