Home / Nieuws / Fighting Network Magazine: The revival of the fittest

Fighting Network Magazine: The revival of the fittest

Fighting Network Magazine: The revival of the fittest

Enige jaren geleden waren vechtsport magazines zoals Samurai en Fighting Spirit graag gelezen bladen.

Echter verdwenen deze van oorsprong Nederlandse vechtsport magazines en was de vechtsport fan lange tijd aangewezen op buitenlandse bladen. Totdat Fighting Network Magazine (FNM) verscheen die de handschoenen weer oppakte onder leiding van Milco Lambrecht.

Echte experts

Het magazine verschijnt tweemaandelijks en is een mix van informatie over alles wat met vechtsport te maken heeft en interviews met vechters. Het magazine leest lekker weg en is voor de echte vechtsport fan een echte ‘musthave’ om te lezen.

FNM heeft een ervaren redactie als het op vechtsport aankomt, dat is te merken aan de interviews en artikelen, veelal begeleid door mooie foto’s.

FNM is te verkrijgen in de betere boekenwinkels, Lees je graag diepgaande interessante interviews, achtergrondverhalen, opiniestukken, historische feiten en wetenswaardigheden en scherpe columns geschreven door vakspecialisten, dan is FNM het blad voor jou.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Sergiy Derevyanchenko verwacht voor september

Sergiy Derevyanchenko (R) en Gennady Golovkin (L) De onderhandelingen zijn begonnen voor een spannend gevecht ...

Team Pasztjerik – Schiedam

(voorlopige trainingslocatie) Kommiezenlaan 25 3125AM Schiedam E-mail                   : info@team-paszjterik.nl Facebook            : https://www.facebook.com/pages/category/Sports-Team/Sportschool-Pasztjerik-202705063129595 Instagram           : https://www.instagram.com/teampasztjerik/?hl=en Website              ...

TOEKOMST BOKSEN: Grote namen uit de sport dit najaar bijeen

Dit najaar vindt een belangrijke bijeenkomst plaats in Bahrein waar de toekomst van het boksen ...