Fighting Network Magazine (FNM) komt deze week weer uit! Nieuws
Nieuws

Fighting Network Magazine (FNM) komt deze week weer uit!

Fighting Network Magazine (FNM) komt deze week weer uit!
Fighting Network Magazine (FNM) komt deze week weer uit!

Het tweemaandelijkse vechtsportmagazine richt zich op de diepgang van de Nederlandse vechtsportwereld. Met achtergrondverhalen over bekende vechters uit het heden en het verleden en meer.

De vaste juristen behandelen in dit nummer 'de aansprakelijkheid van trainers', bokshistoricus Eric van Oostrom komt met artikelen over Deontay Wilder en Tyson Fury, die elkaar treffen in Las Vegas op 22 februari aanstaande.

Het hoofdartikel is voor ‘Mister K-1’ Peter Aerts en Roël Mannaart met als inzet de K-1 toen en nu! Maar ook uitgebreide aandacht voor Martin van Emmen, Hamza ‘Soesie’ Essalih, Milton Felter, Dayon Mungra en de RINGS League kampioenen Jeroen Trijsburg en Youssef Madi.

Veel achtergrondinformatie

Tevens een groot portret van Nederlands beste (semi contact) Karateka ooit: Daniël Sabanovic. De column van Bert Kops mag niet ontbreken. Net als de opiniestukken over waarom vechters en kaartverkoop tot elkaar veroordeeld zijn en de rondemiss. Zal de betutteling van Nederland ook dit niet meer mogelijk maken?

Kortom weer veel achtergrondinformatie in de nieuwe FNM, haast je dus naar winkel, of nog makkelijker neem een abonnement op Nederlands beste vechtsport magazine.

KLIK HIER VOOR EEN ABONNEMENT OP FNM

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws