Fighters Against Cancer haalt 40.000 euro op! Nieuws
Nieuws

Fighters Against Cancer haalt 40.000 euro op!

Fighters Against Cancer haalt 40.000 euro op!

Voor het goede doel heeft de actie van Fighters Against Cancer een bedrag van ruim €40.000 opgebracht!

Vzw Tuki kreeg afgelopen zaterdagavond een cheque uitgereikt van maar liefst 40.000 euro, door voorzitter Bert Vanmechelen van Fighters Against Cancer. Het geld is de opbrengst van het benefiet dat eerder van gedwongen van Sint-Truiden naar Landen (België) werd verhuisd.

Fighters Against Cancer haalt 40.000 euro op!

Opbrengst meer dan verwacht

Bert Vanmechelen, voorzitter van Fighters Against Cancer, had al eerder aangekondigd dat de opbrengst van het georganiseerde benefiet evenement de verwachtingen meer dan zou overstijgen. En hij hield woord, de opbrengst lag hoger dan verwacht en is een mooi resultaat.

Gedwongen verhuizing van het evenement

Een groot aantal mensen circa 1.500 bezochten begin deze maand het benefiet evenement van Fighters Against Cancer in Landen. De organisatie was eerder gedwongen het evenement van Sint-Truiden, naar landen te verplaatsen, dit omdat het event ook bezocht zou worden door nekel motorclubs, en die het evenement ondersteunden, dit strookte niet met de visie van die van het stadsbestuur en de lokale politie

Grote schare vrijwilligers

De organisatie heeft ongeveer 100 vrijwilligers, en heel wat sponsoring ontvangen om geld in te zamelen voor de vzw voor ouders van kinderen met een levensbedreigende ziekte. De feestelijkheden werden zaterdagavond afgesloten met een spetterend vuurwerk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws