Home / Nieuws / Fight Time meets WFL: Melvin Manhoef en Rick van der Hulst starten samenwerking

Fight Time meets WFL: Melvin Manhoef en Rick van der Hulst starten samenwerking

Fight Time meets WFL: Melvin Manhoef en Rick van der Hulst starten samenwerking
Foto: Facebook

17 november organiseert RHJC promotions voor de 18e keer Fight Time in de Schelft te Noordwijkerhout. Echter zal deze een uniek tintje krijgen door de samenwerking tussen Fight Time en de World Fighting League.

Voor deze editie hebben Melvin Manhoef van de organisatie WFL en Rick van der Hulst van Fight Time de handen in een geslagen en brengen: Fight Time meets WFL!

Uniek

Een unieke samenwerking waarbij Fight Time zal gaan dienen als talentenpool voor het grote WFL, dat 8 maal per jaar een groot gala organiseert in het land.  Dat betekent voor dit evenement nog meer spektakel met het reguliere programma aangevuld met vechters van de WFL!

De WFL staat er om bekend een grote talent pool te hebben met vechters en is een van de vechtsport organisaties die oog hebben voor lokaal talent, dit past naadloos aan bij Fight Time waar elk jaar de beste vechters acte de presence geven.

 

Bekijk ook

MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

De Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC, heeft een 'exclusief, meerjarig, multi-miljoen dollar deal gesloten met Aurora Cannabis Inc.

UFC nieuws: Conor McGregor loopt flinke blessure op

Er is de laatste tijd veel gesproken over de mogelijke terugkeer van Conor McGregor.

Ramadan: Kickboks scholen zetten ’s nachts deuren open

Voor de moslim gemeenschap is de ramadan al weer even ingegaan, voor de top sporters onder hen betekent dit aanpassen om op peil te blijven.

REGIO NIEUWS UITGELICHT