Fight League 7 Tangiers Marokko wordt een groot succes – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Fight League 7 Tangiers Marokko wordt een groot succes

Fight League 7 Tangiers Marokko wordt een groot succes

Fight League 7 Grand Prix Koning Mohammed VI 5 augustus Tangiers, Marokko

13 mei j.l. was Fight League 6 een feit en een groot succes. De kwalificatie rondes voor het Grand Prix King Mohammed VI toernooi werden gewonnen door Ilias Bulaid die versloeg Manaowan Sitsongpeenong door KO, en Walid Hamid die Vitor Camargo versloeg door unanieme beslissing en Quincy Jones die Melvin Wassing door eenparig besluit als winnaar uit de bus kwam.

Wij willen graag even wat aandacht besteden aan Fight League, en voor degene die er nog niet bekend mee zijn informatie te verstrekken. Het is de moeite waard om even verder te lezen wat dit top evenement voor zowel Marokko als Nederland betekent.

Fight League 7 Grand Prix Koning Mohammed VI 5 augustus Tangiers, Marokko

Oprichter van Fight League Fikri Tijarti

Oprichter van Fight League, voormalig tien keer wereldkampioen Muay Thai, Fikri Tijarti werd beloond met een prijsuitreiking door een hoogwaardigheidsambassadeur van het Koninkrijk Marokko in Nederland, de heer Bellouki en bijgestaan ​​door de president van de Royal Maroccan Sports Federation voor zijn prestaties als een atleet en voor al zijn inspanningen tot nu toe om Fight League naar Marokko te brengen onder de bescherming van Zijn Majesteit Koning Mohammed VI van Marokko. Dit grote toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met de Royal Maroccan Sports Federation en de stad Tanger.

Uitgezonden op Nationale Televisie

Dit jaar vindt het evenement plaats op 5 augustus. Het wordt uitgezonden op Nationale Televisie aldaar en vorig jaar heeft Fight League 2 miljoen plus kijkers bereikt en groeit nog steeds als een merk in Marokko en als een Muay Thai Event.

Fight League is meer dan alleen een sportevenement. Het is een familie en een vrouw vriendelijke gebeurtenis, het staat voor Fairplay, eer and Respect. Fight League bouwde bruggen voor degenen die zaken willen doen en sociaal verantwoordelijk zijn.

Als Fight League uw interesse heeft getrokken, aarzel dan niet om hen te contacteren om te informeren wat zij voor u kunnen doen. Of wellicht wilt u Fight League 7 gaan bezoeken in Tanger, zij helpen u graag op weg.

Bekijk ook

UFC-ster Khabib serieus over voetbal carrière

Khabib Nurmagomedov is bereidt als prof voetballer het veld te betreden.

Pensioen: Bokskampioen Alexander Povetkin (41) stopt ermee

Vandaag kondigde de Rus aan zijn bokshandschoenen voor altijd aan de wilgen te hangen.

Cashen: Arm blessure levert UFC’er dik geld op

De UFC deelde vier bonussen uit na het UFC 263 evenement

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page