FFC 30 Linz kaarten zijn deze week te koop! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / FFC 30 Linz kaarten zijn deze week te koop!

FFC 30 Linz kaarten zijn deze week te koop!

FFC 30 Linz kaarten zijn deze week te koop, mis de actie niet!

De 30e editie van de Final Fight Championship vindt plaats op 21 oktober in Linz, Oostenrijk. Het toernooi is compleet qua vechters met als hoofdgebeurtenis één van ’s werelds beste kickboxers Robin Van Roosmalen in MMA-actie.

Tickets voor het evenement beginnen bij € 30,80 bij LINK. Tickets bij Golden Circle bedragen € 79,20.

Volg de Social Media-pagina’s van de Final Fight Championship voor meer informatie.

FFC 30 Linz kaarten zijn deze week te koop, mis de actie niet!

Over de FFC

Naar aanleiding van het voorbeeld TV-industrie instellingen zoals HBO en It’s Showtime, startte Fight Channel in 2012 zijn eigen vechtsportproductie genaamd FFC® – Final Fight Championship®.

Tot op heden heeft FFC® 29 evenementen gehouden met een uniek concept – een combinatie van MMA en kickboxing wedstrijden in een avond. Ongeëvenaard als het gaat om productie, host FFC® ring enkele grote sterren zoals Mirko Cro Cop, Ray Sefo, Ricco Rodriguez, Paul Daley, Alessio Sakara, Robin van Roosmalen, Pavel Zhuravlev en nog veel meer.

Een van de beste Europese vechtsportpromoties

In een zeer korte periode werd FFC® een van de beste Europese vechtsportpromoties. FFC® wordt LIVE uitgezonden in meer dan 50 landen over de hele wereld, op vier continenten, evenals op tal van nationale tv-zenders, zoals het CBS Sports Network in de VS en de bekende Canal + in Frankrijk.

Sinds de eerste Final Fight-gebeurtenis die de FFC® President en oprichter mr. Orsat Zovko heeft tot nu toe in 2013 georganiseerd, toen FFC® in een internationaal evenement met hoge status in de vechtsportscène groeide, maar er was maar één doel om spectaculaire sportevenementen te maken die iedereen ademloos zullen laten.

Zakenman met ruime ervaring in senior management

In 2017 mr. Jorge A. Elias, een zakenman met ruime ervaring in senior management, inclusief een decennium strategische ontwikkeling en uitvoering van de planning in de MMA wereld- en tv-business, werd lid van Final Fight Championship als vice-president om de ontwikkeling van deze snelgroeiende organisatie groei verder te verbeteren.

Geleid door liefde en passie voor de vechtsport, wordt elk jaar Final Fight Championship® dichter bij zijn doel gebracht – om een ​​promotie te worden met de beste vechters ter wereld van over de hele wereld en evenementen op alle continenten te houden.

Bekijk ook

Super gaaf! MMA-legende Silva bezorgt jonge fan dag van zijn leven (video)

Anderson Silva maakte de dag van een jonge fan tijdens een open training in Guadalajara.

Logan Paul ontkent SPOOK knock-out: ‘Houdt je bek’

Logan Paul ontkent dat hij knock-out ging tijdens zijn recente oefengevecht met bokslegende Floyd Mayweather.

Kickbokser (22) overleden na ongeluk in Thailand

De jonge vechter die als een talent werd gezien had de ogen van enkele grote organisaties op hem gericht om zijn harde vechtstijl.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page