Fernando Groenhart stopt met kickboksen: ik ga doen wat ik het liefste doe" Nieuws
Nieuws

Fernando Groenhart stopt met kickboksen: ik ga doen wat ik het liefste doe"

Fernando Groenhart stopt met kickboksen: ik ga doen wat ik het liefste doe"
Fernando Groenhart stopt met kickboksen: ik ga doen wat ik het liefste doe"

De broer van voormalig GLORY kampioen Murthel Groenhart stopt met kickboksen. Hij gaat zich toeleggen op het MMA, een sport die hij het liefste doet. Op Instagram gaf hij te kennen de bokshandschoenen aan de wilgen te hangen.

"Ik heb besloten mijn kickbokscarrière te stoppen, ik heb in totaal 93 partijen gevochten, ik verloor wat en won, het was altijd een gevecht. maar om de een of andere reden voelde ik het niet meer, "zegt Groenhart op zijn Instagram.

"Ik vocht niet meer vanuit mijn hart ik bleef op dezelfde plek, ik wil nu iets groters, je kunt niet gaan vechten voor slechts 50% ik wilde lang geleden stoppen, de reden waarom? Omdat ik verliefd werd op MMA, de kooi is wederom mijn nieuwe thuis, dit is meer mijn soort sport. Ik houdt ervan, laten we verder gaan waar ik gestopt was. "

Zang carrière

De vechter bezit meer talenten zo is hij ook een begenadigd zanger en deed zelfs mee aan de The Voice of Holland. Vorig jaar augustus stapte hij over van Mike's Gym naar Petres Gym, waar hij zijn training voortzet is niet bekend gemaakt.

LEES OOK: Fernando Groenhart met de dood bedreigd

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws