Fel bekritiseerde scheidsrechter aangesteld voor Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov Nieuws
Nieuws

Fel bekritiseerde scheidsrechter aangesteld voor Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov

Fel bekritiseerde scheidsrechter aangesteld voor Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov

Foto: Youtube
Foto: Youtube

De beroemde MMA-scheidsrechter werd zwaar bekritiseerd vanwege zijn optreden als arbiter tussen CB Dollaway en Khalid Murtazaliev tijdens UFC Moskou enige tijd geleden.

Het middengewicht gevecht was competitief totdat het een bizarre wending kreeg. Dollaway scoorde takedowns, ondervond weerstand, maar Murtazaliev gaf Dolloway er goed van langs, zonder dat Dean direct actie ondernam.

Stop het gevecht

“Dollaway heeft genoeg, Dollaway is opgerold als een bal, hij heeft genoeg, hij probeert terug te vechten, maar er is gewoon geen energie meer in zijn lichaam ... Deze strijd moet zeker worden gestopt,” zo luidde het commentaar van presentator Dan Hardy.

Dollaway was zo in elkaar geslagen dat hij zijn eigen hoek bijna niet kon halen. Dean vroeg hem twee keer of hij kon vechten. Dollaway kon niet meer en het gevecht werd afgeblazen. Dit is niet het enige incident wat controversie veroorzaakte omtrent Dean. De website LowkickMMA maakte een opsomming van de eerdere incidenten waar Dean bij betrokken was, klik hier om deze te lezen.

Vijandigheid

Wat betreft het gevecht tussen McGregor en Nurmagomedov, deze is al flink beladen met de vijandigheid tussen de twee vechters. Het inmiddels beroemde incident met de aanval op de bus door McGregor en zijn vrienden waar Nurmagomedov inzat. Een zwaarbeladen persconferentie en het beledigen door McGregor van de Manager van Nurmagomedov, Ali Abdelaziz en het aanstellen van Dean maakt dat het spannend wordt op UFC 229.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws