Fedor Emelianenko en Frank Mir tegenover elkaar op Bellator 196 Nieuws
Nieuws

Fedor Emelianenko en Frank Mir tegenover elkaar op Bellator 196

Fedor Emelianenko en Frank Mir tegenover elkaar op Bellator 196

Bellator Heavyweight World Grand Prix met Fedor Emelianenko

De derde ronde van de openingsronde in de Bellator Heavyweight World Grand Prix van 2018 zal de grootste zwaargewicht aller tijden bevatten. Fedor Emelianenko (36-5, 1 NC) neemt het op tegen voormalig wereldkampioen Frank Mir (18-11), in de terugkeer van Bellator naar de Allstate Arena in Rosemont, Illinois op zaterdag 28 april.

Tickets de moeite waard

Een exclusieve online voorverkoop voor dit evenement vindt plaats op woensdag 24 januari en op donderdag 25 januari, met kaarten die op vrijdag 26 januari om 10.00 uur op de verkoop worden gebracht voor het grote publiek. Tickets voor het evenement beginnen bij slechts $ 30 en zijn verkrijgbaar bij de kassa van de Allstate Arena en Ticketmaster.

Fedor Emelianenko en Frank Mir tegenover elkaar op Bellator 196

Gevechten worden gestreamd op Bellator.com

Het evenement, gepresenteerd door Miller Lite, zal om 9 uur 's avonds live en gratis op Paramount Network (voorheen Spike) worden uitgezonden. ET / 8 p.m. CT, terwijl voorlopige actie zal worden gestreamd op Bellator.com en wereldwijd op de mobiele Bellator-app. Extra periodes worden de komende weken aangekondigd.

Fedor keerde onlangs terug naar de sport

Een voormalige PRIDE-kampioen, "The Last Emperor", is een van de meest gerespecteerde en gerespecteerde zwaargewicht vechters die de sport heeft gezien. IJskoud en rustig, Emelianenko pochte een van de meest indrukwekkende ongeslagen record in de geschiedenis van MMA, niet een gevecht verloren tussen 2001 en 2009. Een multi-time wereldkampioen in MMA en Sambo, Fedor keerde onlangs terug naar de sport na een korte afwezigheid, met het accumuleren van twee beslissende overwinningen sinds zijn terugkeer naar de actie en het opnemen tegen Matt Mitrione in een instant klassieker op Bellator NYC.

Groot record van Frank Mir

Frank Mir kwam naar Bellator eerder dit jaar na 15 jaar in de UFC te hebben gevochten, waar hij tweevoudig wereldkampioen werd, 16 overwinningen verzamelde en een groot aantal van de zwaargewicht kanshebbers versloeg, waaronder Brock Lesnar, "Bigfoot" Silva, Antonio Rodrigo Nogueira en Mirko Cro Cop. Vechtend vanuit Las Vegas, legde Mir verschillende records vast terwijl hij nog vocht bij zijn vorige promotie, gemarkeerd door de meeste gevechten (27), overwinningen (16) en submissions (8) in de zwaargewicht geschiedenis. Met 14 van zijn 18 carrièreoverwinningen die door knock-out of submission kwamen, zal de Braziliaanse jiu-jitsu zwarte bander nu zijn geluk proberen in de zwaargewicht divisie van Bellator.

Geüpdate Fight Card:

Zwaargewicht Grand Prix Eerste ronde: Fedor Emelianenko (36-5, 1 NC) vs. Frank Mir (18-11).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws