'F*cking superheld!' UFC-vechter blijft criminelen vangen (video) Nieuws
Nieuws

'F*cking superheld!' UFC-vechter blijft criminelen vangen (video)

'F*cking superheld!' UFC-vechter blijft criminelen vangen (video)

Kevin Holland UFC-weltergewicht, heeft een mogelijke verklaring gegeven voor zijn recente golf van misdaadbestrijding op straat. Tijdens een recent interview, reageerde Holland op vragen over de vele incidenten waarbij hij betrokken was.

Toen hij probeerde het enorme aantal gebeurtenissen uit te leggen, kon de 29-jarige geen andere reden bedenken dan locatie "centrum". ,,Ik bedoel, nee, het gebeurt gewoon, bro," zei Holland. ,,Iedereen heeft altijd zoiets van: ‘Hoe kom je op deze plekken terecht?"

Dieven vanger

,,Ik weet het niet. Ik hang te veel in het centrum. Shit gebeurt altijd als je in het centrum bent. Misschien moet ik uit het centrum blijven. Wie weet?" Holland heeft de afgelopen periode niet alleen criminelen te pakken gehad maar ook een automobilist gered van de dood door deze uit een brandende auto te trekken.

In de woorden van UFC-president Dana White: "deze jongen is een fucking superheld." We weten niet zeker of dat de nieuwe bijnaam zal zijn van de superheld-vechter, maar het is zeker een nauwkeurige beschrijving.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws