'F*ck You'! UFC'er Lewis gaat los op brutale verslaggever Nieuws
Nieuws

'F*ck You'! UFC'er Lewis gaat los op brutale verslaggever

'F*ck You'! UFC'er Lewis gaat los op brutale verslaggever

Derrick Lewis had een stevige woordenwisseling met een Franse verslaggever op de UFC 265 pre-fight persconferentie gisteren. Lewis die tegen de Fransman Ciryl Gane vecht aankomende nacht kreeg een brutale vraag.

Dat Lewis een flinke dosis humor bezit is algemeen bekend, dat hij net zo hard een tegenstander in elkaar mept ook. In zijn thuisstad Houston treft Lews rivaal Gane. Een Franse verslaggever durfde de vraag te stellen het het zou voelen voor Lewis om in zijn eigen stad en voor thuispubliek in elkaar gebeukt te worden.

Slecht

,,Hoe zal het voor je voelen als je door een Fransman neer wordt geslagen?", vroeg de verslaggever. Het enige en meest duidelijk antwoord had Lewis paraat. ,,Verontschuldig mij alvast voor mijn slechte Frans; ,,Maar F*ck You", grapte Lewis.

Aankomende nacht zal blijken wie er met de interim zwaargewicht titel van de UFC naar huis gaat. En wie er later dit jaar tegen de kampioen Francis Ngannou zal vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws