'F*ck you!' Jason Derulo MEPT twee rotzakken neer Nieuws
Nieuws

'F*ck you!' Jason Derulo MEPT twee rotzakken neer

'F*ck you!' Jason Derulo MEPT twee rotzakken neer

De Amerikaanse zanger Jason Derulo kan goed boksen en houdt er niet van als mensen denken dat hij iemand anders is. Sterker nog de liedjesvertolker ramt er dan vrolijk op los.

Volgens TMZ werden moest de politie er gisteren aan te pas komen nadat Derulo met twee mannen aan het knokken was geslagen. Deze hadden hem uitgelokt en dat hadden zij beter niet kunnen doen.

Brute vechtpartij

'Hé, Usher! Fuck you, bitch!,” riep een van de mannen richting Usher die gelijk op de onverlaat afvloog en sloeg de man in het gezicht. Kort nadat hij de man naar de grond had gemept, zou Derulo even later de tweede man hebben geslagen. De beveiliging moest ingrijpen om de vechtpartij te doorbreken.

Derulo is een echte boksfan en staat regelmatig in de sportschool om zijn vecht skills aan te scherpen. Zo sparde hij met verschillende bekende boksers zoals Evander Holyfield (zie onderstaande video).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws