'F*ck you, Conor!' Jake Paul voert oorlog op, lacht boksrivaal uit Nieuws
Nieuws

'F*ck you, Conor!' Jake Paul voert oorlog op, lacht boksrivaal uit

'F*ck you, Conor!' Jake Paul voert oorlog op, lacht boksrivaal uit

Jake Paul lijkt zijn tanden compleet in de Ierse UFC-ster Conor McGregor te hebben gezet. Na een eerdere confrontatie gaat de Youtuber weer los op de voormalige MMA-kampioen. Ook lijkt Paul voor niemand respect te hebben zoals zijn komende tegenstander in de boksring Hasim Rahman Jr.

Maar eerst de confrontatie met McGregor. Paul zegt dat deze niet tegen hem durft te vechten. En vandaag beschuldigd hij de Ier er van een doping gebruiker te zijn. ,,Je had niet met me moeten fucken, Conor. Dit is mijn spel. Er is een nieuwe koning in de stad", zegt Paul.

,,Ik zal op je schijten, Conor. Zet de fles neer, ga van Twitter af, ga terug in de ring en hou je bek, of ik ga je weer aan de lijn houden. F*ck you, Conor." De Ier reageerde al eerder dat hij Paul het noemen niet waard vindt en dat deze niets voorstelt. Het zal interessant zijn te zien hoe deze vete zich ontwikkeld.

Mietje

Paul heeft tussen zijn gekibbel nog tijd gevonden om vandaag mee te doen aan de persconferentie met zijn aanstaande rivaal Hasim Rahman Jr. De twee staan in augustus tegenover elkaar en zijn oude trainingsmaten. Echter bleek er veel kwaad bloed te zijn. Paul probeerde Rahman Jr. belachelijk te maken en betrok diens vader erbij.

Rahman Jr is niet onder de indruk en is er van overtuigd dat hij Paul zal vernietigen in de boksring. ,,Tot nu toe heb je alleen mietjes verslagen in de ring", zei Rahman Jr. ,,Nu krijg je een echte vechter tegenover je." Het lijkt er op dat Rahman Jr wel eens de daad bij het woord zou kunnen gaan voegen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws