Fatale kopschop KO! 'Vecht niet op straat' (video) Nieuws
Nieuws

Fatale kopschop KO! 'Vecht niet op straat' (video)

Fatale kopschop KO! 'Vecht niet op straat' (video)

Vechten op straat moet je zoveel mogelijk vermijden, dit kan leiden tot ernstige blessures of erger. Een video met daarin een voorbeeld hoe het fout kan gaan bewijst het gevaar.

Twee mannen die in een straatgevecht verwikkeld zijn komen tot een schrikbarend einde. De langere man die op het eerste gezicht de agressor lijkt gaat zwaar knockout na een kopschop. Hij raakt daarbij in een soort van epileptische toestand.

Levensgevaarlijk

In het Engels noemt men dat een 'seizure'. In veel gevallen komt een KO geslagen persoon er goed vanaf. Maar het kan ook fout gaan met alle gevolgen van dien zoals hersenschade.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws