Home / Nieuws / FANS EXPO: TRAIN MEE MET PETER AERTS!

FANS EXPO: TRAIN MEE MET PETER AERTS!

Fans Expo is een uniek evenement dat bezoekers met verschillende interesses op het gebied van vechtsport en fitness bij elkaar brengt middels workshops en competities.

Op zondag 1 oktober aanstaande, vindt alweer de 2de editie plaats van Fans Expo te Amsterdam. Train mee en ervaar een unieke belevenis met kickbokslegende Peter Aerts, of kom kijken naar spectaculaire kickbokswedstrijden voor recreanten en gevorderden.

Fans Expo is voor iedereen toegankelijk

Het evenement is toegankelijk voor recreanten, gevorderden, jong en oud.Het evenement wordt gehouden on Sporthal Ookmeer, aan de Meurelaan 7 in Amsterdam. Je bent welkom vanaf 12:00 tot 20:00 uur, het beloofd een leuke middag/avond te worden voor de re vechtsport fans! Voor tickets ga naar Fansexpo.com

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page