Fan laat 50-0 tattoo zetten na Mayweather's overwinning op McGregor Nieuws
Nieuws

Fan laat 50-0 tattoo zetten na Mayweather's overwinning op McGregor

Fan laat 50-0 tattoo zetten na Mayweather's overwinning op McGregor

Je moet wel een echte fan zijn om een tatoeage te laten zetten van je favoriete bokser!

Fan laat 50-0 tattoo zetten na Mayweather's overwinning op McGregor

Vechtsport fans staan er om bekend extreme maatregelen te nemen om hun favoriete atleten te ondersteunen. Dean die de als twee druppels water lijkende tattoo liet zetten deelde deze via Instagram (gavjumpsship). En wij moeten toegeven dat het echt een stukje kunst is. Als er iets moeilijks is om te tatoeëren dan zijn het wel portretten van personen. Maar deze Tattoo artiest "nailed it" om maar even in Engelse termen te blijven.

Onder de indruk

De fan was klaarblijkelijk zo onder de indruk van de prestatie van Mayweather, en zeg nou zelf 50-0 dat is een indrukwekkend record, en maakt hem meteen de bokser van de eeuw. Het gevecht waar iedereen naar uitkeek bewees maar eens te meer dat je een bokser niet moet onderschatten. Ook heeft het gevecht een hele hype veroorzaakt van vechters die een "cross" gevecht voor staan, dus over willen stappen naar het boksen of anders.

Mayweather kan het wel waarderen

Dat de Tattoo niet alleen opviel bij andere fans, maar ook onder de aandacht kwam van Floyd Mayweather zelf, die deze gelijk deelde via zijn eigen Instagram. Hij kan het initiatief wel waarderen. Van wie zou jij graag een tattoo laten zetten?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws